Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Over ons
Alles over LeetMusic
Introductie
LeetMusic is de officiële radio website van Leet Hotel, dat betekent dat wij dus erg dicht staan bij Leet Hotel. LeetMusic Medewerkers zijn te herkennen met onze eigen badge en ook zijn er medewerkers uit het Leet Hotel bij ons in het team te vinden.

We proberen jullie als bezoekers te vermaken met verschillende aspecten, bijvoorbeeld met onze radio die 7 dagen per week en 24 uur per dag live is. Onze DJ's zijn getest en getraind door onze professionele DJ beheerders om zo de beste kwaliteiteisen wat betreft muziek te bereiken. Naast deze DJ's hebben wij natuurlijk nieuwsreporters, deze verzorgen voor jullie het meest actuele nieuws vanuit Leet Hotel en LeetMusic, maar ook brengen wij jullie op de hoogte van nieuws uit het echte leven.

Dan zijn er ook nog onze website beheerders, zij verzorgen de website en het ledensysteem voor jullie. Ze zijn altijd bezig met LeetMusic aan de laatste veiligheidseisen te laten voldoen.

Waarom kiezen onze medewerkers voor LeetMusic?
- Een super gezellig team, iedereen wordt geaccepteerd
- Elke dag verzekerd van een goed gevuld rooster
- Een speciale opleiding voor DJ's met minder ervaring
- Een grote doelgroep met veel luisteraars
- Een unieke medewerkers badge in het hotel

Lijkt het jou ook wat om deel uit te maken van ons team? Top! Klik hier om naar de vacature-pagina te gaan.

Online Leets (1)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid