Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
De LeetMusic regels
Regels zijn er om verbroken te worden, maar deze niet!
Wat zijn de LeetMusic Regels?
De LeetMusic Regels zijn huisregels waar iedereen op LeetMusic zich aan moet houden, wie zich hier niet aan wil houden is daarom niet welkom op LeetMusic en kan zelfs verbannen worden.

De LeetMusic Regels:
* Je mag geen andere bezoekers pesten, lastigvallen of misbruiken en je mag je niet agressief of gewelddadig gedragen.
* Je mag geen wachtwoorden of LeetMusic munten stelen van andere bezoekers, of websites maken en/of adverteren waarop andere bezoekers bestolen kunnen worden.
* Je moet je wachtwoord en persoonlijke gegevens geheimhouden en nooit proberen deze gegevens van andere bezoekers uit te vinden.
* Je mag je LeetMusic-account niet weggeven, verkopen of ruilen - of proberen je LeetMusic munten te verkopen voor geld.
* Je mag je niet bezighouden met seksuele spelletjes of gesprekken - en geen seksuele uitnodigingen doen of op dat soort uitnodigingen ingaan.
* Je mag geen scripts of software gebruiken om LeetMusic te betreden, verstoren of te veranderen.
* Je mag geen scripts of software gebruiken of aanbieden om LeetMusic munten te verstoren, verdubbelen of te veranderen.
* Je mag je niet voordoen als een LeetMusic medewerker.
* Ga met andere LeetMusic bezoekers om zoals jij wilt dat anderen tegen jou doen.
* Je mag geen Facebook/Instagram/Snapchat/Discord of andere social media weggeven of vragen aan andere LeetMusic bezoekers.
* Het is niet toegestaan om eigen gemaakte websites, forums, chats of servers te adverteren en op te zetten welke bezoekers buiten de LeetMusic website moeten bezoeken.

En onthoud dat een overtreding in een virtuele wereld net zo strafbaar is als een overtreding in het echte leven!

Waarom zijn de LeetMusic Regels er?
Mensen komen op LeetMusic om te ontspannen, wat rond te hangen en om nieuwe vrienden te maken in een fijne, maar bovenal veilige omgeving. De Regels helpen deze fijne en veilige omgeving te behouden.

Wat moet ik doen als iemand de LeetMusic Regels overtreedt?
Als je ziet dat iemand de regels overtreedt en je voelt je hier niet prettig bij, negeer deze bezoeker dan eerst en vervolgens meld je deze gebruiker en zijn overtredingen via het contactformulier.

Wat gebeurt er als ik de Regels overtreed?
Dat kan je maar beter niet proberen, want de gevolgen zijn dat je gewaarschuwd of zelfs verbannen kunt worden van de website!

Online Leets (1)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid