Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Het Dagboek Van... Rudy
De LeetMusic medewerkers hebben naast het inzetten voor Leet een super leuk leven. Deze week Rudy!

Celeste

Leet Weekblad

25/10/2022, 22:25

7

7


Rudy Rudy Rudy, wat ben je slordig geweest. Je dagboek lag bij de gevonden voorwerpen op Schiphol?! Wat heb jij allemaal uitgespookt op vakantie?!


Maandag... Ja hoe moet ik deze dag omschrijven. Ik ben sinds zondag al wakker want ik moest heel vroeg op schiphol zijn. Om 05:50 vloog mijn vliegtuig namelijk. VLIEGTUIG?! Ja. Rudy ging lekker even voor een weekje naar Kreta. In het vliegtuig viel ik even in slaap en werd wakker boven de alpen. Wat een uitzicht. Na aankomst heb ik de maandag besteed als iedereen die net aankomt. Even alles op een rustig tempo. Zo heb ik eigenlijk na het inchecken bij mn appartement en het uit eten gaan niet echt iets gedaan.


De volgende dag. Ik werd wakker met een uitzicht op strand en zee. Ik moest voor vakantie begrippen best vroeg op. Ik moest namelijk mijn huur auto ophalen! Met die auto ben ik de hele Dinsdag over het eiland wezen crossen. En heb ik heerlijk geluncht in een plaatsje in de bergen. Op het menu stond Gyros! Verder heb ik dinsdag nog even een bezoekje gebracht aan een bar waar ik afgelopen zomer ook vaak kwam. Daar heb ik genoten van een goede "limonade"


Woensdag was een pittid dagje. In de ochtend ben ik lekker gaan rijden naar de andere kant van het eiland. Dit is niet even een half uurtje maar je doet er gerust 3.5 uur over. Ook dat valt voor Nederlandse begrippen best wel mee maar dit was best intensief omdat ik over veel slingerende bergwegen moest rijden. Het was wel een leuke ervaring. Verder heb ik onderweg natuurlijk heerlijk gegeten. 


Donderdag was echt even mijn chill dagje. Niet de hele dag in de auto maar lekker laat lunchen en een paar drankjes drinken op het balkon. De dag heb ik afgesloten met een heerlijk Soutzoukakia. Dit zijn griekse gehaktballetjes in tomatensaus geserveerd met rijst. Heel simpel maar veruit mijn favoriete Griekse maaltijd!


Vrijdag heb ik lekker even een beetje in de buurt wat plaatsjes bezocht. Eigenlijk niet heel veel bijzonders want die had ik in de zomer ook al gezien. Maar dit was natuurlijk het uitgelezen moment om even uitgebreid te lunchen. Ondertussen ben ik al helemaal in het Griekse ritme. Amper ontbijten, warm lunchen en pas om een uur of 9 in de avond aan het avond eten. Alleen heb ik deze avond gekozen voor een afhaal pizza. Deze was overigens wel heel erg lekker!


Eigenlijk was zaterdag een kopie van vrijdag. Alleen heb ik zaterdag wel weer gekozen om uit eten te gaan. Ik bestelde Varkensvlees met aardappelen en kreeg tot mijn verbazing zowaar een AVG op mijn bord. Lekkere verse groentjes, een dik stuk varkensvlees en gekookte aardappelen met een soort zure jus eroverheen. Het leek wel alsof de jus gemaakt was van azijn. Maar ik vond het heerlijk!


Mijn één na laatste dag op Kreta. Maar wel de spannendste! Ik moest om 08:30 beneden zijn want ik ging namelijk op Jeep Safari. Door een Griekse man die redelijk goed Nederlands sprak zijn we met een groepje van 6 mensen in een Jeep over onverharde wegen gereden. We hebben een bezoekje gebracht aan de bekende grotten van Zeus, en ook hebben we gesproken met een geitenkaas boer ergens op de top van een berg. Tijdens de rit die de hele dag duurde heb ik veel informatie gekregen over het eiland en waar de lokale bevolking zich mee bezig houd. Aan het einde van de dag was ik alleen wel kapot. Dus na een snelle Soutzoukakia dook ik maar mijn bedje in!


Intussen is Rudy weer terug in dat koude kikkerlandje, wat ook wel Nederland wordt genoemd. Zijn jullie ook zo jaloers dat deze jongeman lekker op vakantie is geweest?!

Judy

05/01/2023, 18:11

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Benio

07/11/2022, 19:01

Bohhh jaloers! IK WILDE MEE!

Lotsie

30/10/2022, 19:30

Jaloers!!!

Lisa95

29/10/2022, 13:49

Hey Rudy, net even je dagboek gelezen en ik hoop dat je een hele leuke vakantie hebt gehad op kreta. maar als ik dat zo lees is dat wel goed gekomen :P

Rudy

26/10/2022, 08:49

Wie komt Soutzoukakia eten???

Jesse

25/10/2022, 23:50

AVG op een zaterdag?! Mij niet bellen man. xd

OpperPannenkoek

25/10/2022, 23:23

Wat een actief dagboek zeg, dagje ruilen Ruud?

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid