Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
De Wereld Rond ~ Nederland
Nou, waar gaan we nu naartoe? Op bezoek bij Willie in het (niet zo) verre Nederland!

Lotsie

Muziek Wereld

24/10/2022, 20:15

Pixelarts door Wishky

4

3

We zijn intussen al een hele poos weg, en ik moet toegeven dat ik ondanks alle mooie dingen die we al gezien hebben, de fantastische avonturen die we al beleefd hebben en vooral de geweldige muziek die we geluisterd hebben toch wel naar mijn eigen bedje verlang. Is het misschien tijd voor een bestemming dicht bij huis?


Als ik dichter bij huis wil reizen, dan doe ik dat! Maar mama mag niet ontdekken dat ik haar mis… dus gaan we naar Nederland! Daar vindt ze me vast niet!

 

Het Barbecue Lied ~ Kees Diks
Een échte Nederlander haalt bij mooi weer de barbecue naar boven. Een echte Nederlander is Kees duidelijk in hart en nieren. Behalve dat hij boxsprings verkoopt in Spanje, is er niets dat Kees niet Nederlands maakt. Een perfect nummer bij ons feestmaal op deze reis. Al was het niet helemaal zijn bedoeling om een hit te schrijven… Laten we er maar niet al te lang bij stilstaan, anders worden de vleesjes koud!

 

België (Is er leven op Pluto) ~ Het Goede Doel
Ons inzetten voor het goede doel doen we maar al te graag! Oh, dit is helemaal geen goed doel… Begint het op te vallen dat ik mijn huisje een beetje mis? Deze Nederlandse popgroep zingt in hun monsterhit “Is er leven op Pluto” immers over waar ze heen moeten, en België blijkt niet de slechtste optie. Misschien moeten we er volgende week gewoon naartoe! Wat denk jij? Hoe dan ook is dit ongetwijfeld de grootste hit van Het Goede Doel. België stond maar liefst in de top 20 van alle grote hitlijsten in Nederland en… België!


Wat leuk toch, een bezoekje brengen aan Nederland. Even terugvallen op eten dat je al kent en meekwelen met de beste nummers die er zijn. Ik vond het de moeite waard. En jij? Ga je volgende week weer mee op muzikaal avontuur? Zo ja, neem alvast plaats in de bus. Zo nee, denk nog eens goed na, want je weet niet wat je mist!

Tot volgende week!

Judy

05/01/2023, 18:12

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Soof

01/11/2022, 22:38

Bol is de aarde vierkant

Sydney

26/10/2022, 15:20

Wat een leuke bestemming weer. Ik ben benieuwd naar welk land we volgende week op bezoek gaan.

.Laraa.

25/10/2022, 23:31

Weer een leuk artikel! 'Is er leven op Pluto' blijft een top nummer.

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid