Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Rodi's Foute Uur #3
Heb jij Rodi's foute uur afgelopen vrijdag gemist? Geen probleem, want ik heb hier een korte samenvatting van de show!

Sydney

Muziek Wereld

23/10/2022, 21:00

3

5

Afgelopen vrijdagavond hebben we weer kunnen genieten van Rodi’s Foute Uur! Tijdens dit uur werden er een hele boel vrolijke en foute nummers gedraaid. De show bestaat natuurlijk niet uit enkel alleen maar muziek. Rodi voorziet jou tijdens dit uur van de leukste weetjes uit een bepaald jaartal en een mega leuke competitie die te maken heeft hiermee. 

 

In dit artikel zal ik jullie mee terugnemen naar het allereerste foute uur van Rodi. Heb jij de show nou compleet gemist? Of heb je nou gewoon zin om alles even terug te lezen? Dan ben je hier zeker op het goede adres! We gaan de hoogtepunten van de show bespreken, enkele feitjes, het foutste nummer van de week en als kers op de taart is er ook nog eens een stelling van de week! Heb jij er al net zoveel zin in als ik? Dan zou ik zeggen, lees zeker snel door! 


Deze week knalde Rodi voor jullie weer de heerlijkste plaatjes. Waaronder ook een van haar favorietjes, I Want It That Way - The Backstreet Boys. Wat vinden jullie van dit nummer? Ze bezorgde jullie deze week weer de leukste feitjes over het jaartal 1997. Dat is dan ook het thema van de week. Deze week besloot Rodi een makkelijke competitie te doen, namelijk een klikspel. De winnaar van het klikspel werd GameState en hij kreeg 50 belcredits. Maar er ging deze week ook iemand naar huis met de badge, dat was onze enige echte -Ferry-. Rodi vertelde me, dat ze afgelopen vrijdag ook niet zo goed uit haar woorden kwam, waardoor ze woorden met elkaar omwisselden. Kunnen jullie raden welke? Laat het dan zeker even weten in de reacties!


Het thema of moet ik zeggen het jaartal van deze week is 1997. Zijn jullie benieuwd wat voor feitjes dit jaar allemaal kent?

 

  • Aangezien Rodi haar favoriete foutste nummer van de Backstreet Boys is, kan er natuurlijk geen feitje over dit jaartal ontbreken over deze band. Quit Playing Games with my heart komt uit 1997!
  • Wisten jullie dat in 1997 de allereerste aflevering van South Park op TV verscheen? Voor mij is dit in ieder geval een nieuw weetje! 
  • De Spice Girls werden dit jaartal wereldwijd bekend en verkochten 7 miljoen kopiën van hun album. 
  • De meeste van jullie zullen het wel gebruiken, Google. Dit werd op 15 september 1997 opgericht.

Er zijn een hele boel foute nummers gedraaid dit uurtje, maar er is toch wel een nummer dat er misschien het meeste uit sprong? Deze week is het foutste nummer gekozen door een geheime bron. Het foutste nummer van de week is geworden: Bonnie St. Claire - Bonnie, kom je buiten spelen.


Dat was dan het artikel over Rodi’s Foute Uur! Laat zeker weten in de reacties wat jullie er van vonden en laat natuurlijk ook even wat liefde achter door het te liken. Volgende week is Rodi weer te horen op vrijdagavond met het foutste uur!

Judy

05/01/2023, 18:12

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Lisa95

29/10/2022, 13:46

Hey Rodi. het is altijd weer genieten bij jou jou leuke en gezellig foute uurtje, ook gister (28-10-2022) was het weer helemaal geweldig. ook zeker leuk dat je feitje uit bepaalde jaren haalt en je een beetje richt op dat jaar kwa muziek, heerlijk gewoon. ook zeker leuk is dat je voor ieder wat wils wat draait, meid echt respect en dankjewel voor wat je doet. ook zeker voor alle andere DJ's hier. Groejtes Lisa95

Radiaze

23/10/2022, 22:05

Wat n heerlijk artikel weer meis! Backstreet Boys is nog steeds mijn guilty pleasure en dat zal altijd zo blijven! hihi

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid