Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Het Dagboek Van... Kiara
De LeetMusic medewerkers hebben naast het inzetten voor Leet een super druk leven. Deze week lopen we mee met Kiara!

Celeste

Leet Weekblad

18/10/2022, 23:30

5

4

Huh? Wat is dat? Privé-eigendom van Kiara? Hmmm, heeft Kiara haar dagboek laten slingeren? Ze zou het vast niet doorhebben als we erin kijken, mondjes toe!
 


Lief dagboek,
deze ochtend ben ik om 6u30 opgestaan en maakte mij gelijk klaar voor een ochtendwandelingetje. Dat was weer één van mijn impulsieve ideeën maar die frisse ochtendlucht deed ongelooflijk veel deugd! Daarna ben ik terug naar huis gegaan om mij klaar te maken voor school, want dat bestaat ook nog. Uiteindelijk zat ik van 8u40 tot 17u achter de schoolbanken, daarna fietste ik snel naar huis om mij klaar te maken voor de voetbaltraining van 17u45 tot 19u. De tijd vloog daadwerkelijk voorbij want om 19u30 stond ik al te koken in de keuken, vandaag stond er pasta met broccoli, gehakt en witte saus op het menu… en natuurlijk deed ik er nog een hoopje kaas bovenop!
 


Het is al dinsdag wat vliegt de tijd voorbij! Wauw ik draaide van 00u tot maar liefst 3u allerlei harde nummers, heb hier oprecht ook van genoten allemaal dankzij de actieve luisteraars. Maar nu ga ik mijn bed in op weg naar dromenland, tot morgen! Om 7u30 ben ik opgestaan want er stond een dagje stage op de planning van 8u30 tot 17u, eenmaal ik terug thuis was heb ik gebruik gemaakt van een welverdiende powernap, daarna maakte ik vers brood voor morgen ochtend. Er was nog eten over van gisteren dus at ik de restjes op terwijl ik naar een aflevering van F.C De Kampioenen keek. Helaas moest er ook nog wat gewerkt worden aan mijn stage opdrachten, dat deed ik met proef DJ Judith op de achtergrond. Mijn dinsdag zit er op, het is al na 22u dus ik kruip gauw m'n bedje in!


 

Woensdag…Zo we zijn al halverwege de school/werkweek! Afgelopen ochtend ben ik opnieuw om 7u30 opgestaan, want er stond stage op de planning dit keer van 8u30 tot 12u30. Rond 10u en een beetje kreeg ik ineens nieuws op alweer een impulsief idee van me... ik had me namelijk opgegeven als 'voorzitter' van de werkgroep feest en ontspanning, kortom hier zit de voorzitter en wat heb ik er zin in.. maar ook wel een klein beetje stress. Vandaag was niet zo heel speciaal, ohja en mama is ook weer thuis. Nog even een aflevering van F.C De Kampioenen op de buis en dan vlug mijn bedje in.


Goeiemorgen donderdag! Het is momenteel 5u17 en ik ben net wakker, want er staat opnieuw een stagedag op de planning. Deze keer van 7u00 tot 15u30, maar ik weet niet of ik daar echt op zit te wachten. Stage viel veel beter mee dan ik dacht, daarna heb ik nog even aan mijn stage opdracht gewerkt! Afgelopen avond had ik nog voetbaltraining van 19u00 tot 20u15, daarna nog even op het gemak ontspannen en voor ik het wist was het al tijd om naar dromenland te vertrekken!


Het is bijna weekend, afgelopen ochtend was ik niet zo hebberig om uit bed te gaan. Uiteindelijk ben ik er toch maar uitgerold want er stond school op de planning, dit keer van 8u40 tot 17u maar ik mocht gelukkig om 14u15 al weg… voorbeeldige leerling die lessen voorloopt op de rest. Eenmaal thuis aangekomen deed ik een korte powernap en werkte daarna verder aan mijn stage opdrachten. Ondertussen was het al na 18u en besloot ik nog even een frisse neus te halen door een rondje te gaan lopen in de buurt, eenmaal terug thuis begon ik aan het avondmaal. Vanavond stond op de menu gegratineerde gnocchi met kip en champignons, daarna genoot ik met volle teugen van Rodi’s foute uur! Nog even een aflevering van F.C De Kampioenen want dat kon natuurlijk niet ontbreken, voor ik het wist was het alweer tijd om richting mijn bed te vertrekken!


Het is weekend althans niet voor mij moest afgelopen ochtend werken van 6u45 tot 14u in het Woonzorgcentrum, daarna ben ik gelijk doorgegaan naar de voetbal want we hadden match om 17u. Eerst nog gesupporterd voor de u16 en de u18, daarna was het eindelijk aan ons jammer genoeg nipt verloren volgende keer beter! Na de match kregen we nog broodjes a volonté en dan ben ik uiteindelijk maar naar huis vertrokken, want morgen staat er terug werk op de planning! Ondertussen dat ik dit schrijf is het al na 22u, dus ga ik maar vlug mijn oogjes dicht doen.


Het is alweer de laatste dag van week 41, deze morgen stond ik op rond 5u45 want om 6u30 moest ik terug beginnen in het woonzorgcentrum. Gelukkig was ik rond 13 al klaar, toen ik thuis kwam maakte ik gelijk gebruik van een powernapje waardoor ik 3/4 van Levi en Yoran hun uur miste! Het was voor mij een lazy Sunday middagje, dus ik ging maar verder met een serie. Daarna heb ik nog heel kort verder gewerkt aan wat stageopdrachten, alvast mijn tas gemaakt voor morgen! Voor ik het goed besefte was het al na 19u, dus ging ik snel de keuken in om wat lekkers klaar te maken er stond verse Mediterrane rijst op de menu. Als afsluit van deze lazy Sunday keek ik nog naar Klopjacht en Chantal, daarna was het al tijd om voor de laatste keer deze week richting dromenland te vliegen!


Wat heeft Kiara toch een drukke week! Gauw haar dagboek terugleggen, voordat ze iets doorheeft! Wat zijn die LeetMusic medewerkers toch slordig!

Floame

17/01/2023, 09:38

Arme, Kierrr haar dagboek gestolen en gevonden :P

Judy

05/01/2023, 18:14

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Nova

19/10/2022, 17:57

Kiaraa, wanneer twéé theetje met koekjes!!! Wij kunnen die samen toch gaan bakken!? :D

Benio

19/10/2022, 09:45

KIARA I WANT TEA HALLOOOO?

Kiara

19/10/2022, 05:46

Celeste wat doe je nu toch zomaar men dagboekje openbaar plaatsen! Gelukkig heb ik niets verteld over mijn li li liefje😯

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid