Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Rodi's Foute Uur #2
Heb jij Rodi's Foute Uur nou gemist? Geen zorgen, want hier vind je een korte samenvatting van wat je hebt gemist!

Sydney

Muziek Wereld

16/10/2022, 20:00

4

3

Vorige week vrijdag hebben we de show even moeten overslaan, maar deze week was Rodi weer terug met het Foute Uur and better than ever! Tijdens dit uur werden er een hele boel vrolijke en foute nummers gedraaid. De show bestaat natuurlijk niet uit enkel alleen maar muziek. Rodi voorziet jou tijdens dit uur van de leukste weetjes uit een bepaald jaartal en een mega leuke competitie die te maken heeft hiermee. 

 

In dit artikel zal ik jullie mee terugnemen naar het allereerste foute uur van Rodi. Heb jij de show nou compleet gemist? Of heb je nou gewoon zin om alles even terug te lezen? Dan ben je hier zeker op het goede adres! We gaan de hoogtepunten van de show bespreken, enkele feitjes, het foutste nummer van de week en als kers op de taart is er ook nog eens een stelling van de week! Heb jij er al net zoveel zin in als ik? Dan zou ik zeggen, lees zeker snel door! 


Ook deze week begon Rodi de show met een echte knaller. Ze kwam ook gelijk binnen met het nieuws, dat er maar liefst 100 Bel Credits te winnen vielen en een super unieke badge! Rodi heeft misschien stiekem ook mijn favoriete  foute nummer gedraaid, namelijk California Girls van Katy Perry. Wordt dit ook het foutste nummer van de week? Wie zal het zeggen… 

Maar wie waren dit uur nou de gelukkige winnaars van de badge en de 100 Bel Credits? De 100 Bel Credits zijn gewonnen door onze enige echte Pienn! En de winnaar van de badge is geworden Lisa95!


Het thema of moet ik zeggen het jaartal van deze week is 2010. Zijn jullie benieuwd wat voor feitjes dit jaar allemaal kent?

  • We kennen allemaal TikTok wel, maar ik spreek hier natuurlijk niet over de app. Dit jaar had Ke$ha met haar nummer Tik Tok de nummer één hit weten te bemachtigen. Hoe leuk is dat!
  • Pak jullie popcorn er maar vast bij, want in dit jaar draaide Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 in de bioscopen. Besef even dat dit al 12 jaar geleden is? Kan jij het geloven? Stiekem hoopten we allemaal dat we ooit op een station werden overvallen en terecht kwamen in deze bijzondere wereld. 
  • We hadden het net al over Katy Perry - California Girls. Wist je dat dit de onofficiële zomerhit was dit jaar? Nou ik zelf heb dit helemaal gemist. 
  • Kennen jullie nog de app Angry Birds? Wist je dat dit in 2010 42 miljoen was gedownload? Zat jij ook tussen deze downloads? Ik in ieder geval wel!

Er zijn een hele boel foute nummers gedraaid dit uurtje, maar er is toch wel een nummer dat er misschien het meeste uit sprong? Deze week is het foutste nummer gekozen door een geheime bron. Het foutste nummer van de week is geworden: Cotton Eye Joe - Rednex.

Over een poosje kunnen jullie als luisteraars ook meestemmen voor het foutste nummer van de week. Hierover volgt later meer informatie, dus stay tuned!


De stelling van de week is natuurlijk ook helemaal in het thema van de show! We zijn in het jaar 2010 terecht gekomen deze week en hier gaat ook de stelling over!

Stelling: Welk nummer hoorde jij het liefst in 2010?

  • Jessie J - Domino
  • Calvin Harris - Summer

Zijn Rodi en ik het deze week wel eens? Het antwoord is nee. Rodi zou kiezen voor het nummer Summer van Calvin Harris. Dit lied brengt haar helemaal terug naar de zomerse vibe en het maakt haar heel vrolijk! Ik kies dan toch voor Jessie J met het lied Domino. Dit nummer beluisterde ik in dit jaar oprecht heel veel en het brengt me echt terug naar die tijd. 

Maar wat is jou keuze? Laat het weten door te stemmen in de poll!


Dat was dan alweer het allereerste artikel over Rodi’s Foute Uur! Laat zeker weten in de reacties wat jullie er van vonden en laat natuurlijk ook even wat liefde achter door het te liken. Over 2 weken is Rodi weer te horen op vrijdagavond met het foutste uur!

Poll: Rodi's Foute Uur - #2
Rodi's Foute Uur - #2

Jessie J - Domino
0%
Calvin Harris - Summer
100%
0%

Judy

05/01/2023, 18:15

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Kiara

17/10/2022, 15:35

Ik ben het volledig met onze Lotte eens! Doe maar Calvin Harris met Summer😎⛅

Radiaze

17/10/2022, 14:17

Woohoo! Wat een leuk artikel weer Syd, je weet het zo leuk te verwoorden :) Ik zelf zat zeker ook tussen de downloaders van de vele Angry Birds spelers! Hoe bizar is dat er zo veel mensen het spel gingen spelen?! ❤️ Psst.. ben je nou benieuwd naar de volgende editie? Kom dan ook vrijdag van 19:00 tot 20:00 luisteren, slide in mijn dm van discord met een jaartal waar jij bepaalde feitjes van wilt horen en win 50 Belcredits voor het gekozen jaartal wat misschien jij wel hebt ingestuurd 😉 See ya'll there! <33

Lotsie

16/10/2022, 22:53

Geef mij maar Summer van Calvin Harris deze herfst!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid