Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
De Wereld Rond ~ VS
We reizen naar een land dat niet te missen valt op de wereldkaart: de Verenigde Staten!

Lotsie

Muziek Wereld

10/10/2022, 20:15

Pixelarts door Wishky

5

2

Wat hebben we toch genoten in Canada! Ik zal nooit vergeten hoe we door de straten van Montréal wandelden met Céline Dion in onze oren. Wat was jouw meest memorabele moment tot nu toe? Vertel me er alles over terwijl we onderweg zijn naar onze volgende bestemming.


Wat een meezingers in Canada zeg, ik ben nog te moe om op het vliegtuig te stappen. Gelukkig heeft Canada een al net zo groot buurland om muziek in te ontdekken: de Verenigde Staten! Vijftig staten vol verrassende muziek, en ze nemen het dan nog tegen elkaar op in een song contest ook!

 

Wonderland ~ AleXa
Laten we dan maar meteen beginnen met de winnende inzending van de American Song Contest. AleXa wist de overwinning in de wacht te slepen voor haar staat, Oklahoma. Het lied Wonderland gaat over hoe de perfecte liefde alleen maar bestaat in je verbeelding, en dus niet in het echt. Er werd al van aan de start verwacht dat ze zou winnen, ze heeft dan ook Koreaanse roots en in Amerika zit het vol Kpop fans!

 

Good 4 u ~ Olivia Rodrigo
Ook dit nummer kwam pas vorig jaar uit, maar leeftijd maakt muziek niet beter! In deze tienerpopsong is Olivia uit op wraak, het is zelfs zo extreem dat ze in de videoclip de slaapkamer van haar ex vernietigd en enkele bezittingen van hem in brand steekt. Ik mag dan misschien geen psycholoog zijn, ik weet zeker dat er betere manieren zijn om dit te verwerken! Toch werd het nummer een groot succes, wat we ook gemerkt hebben bij ons op de radio. Hopelijk hebben jullie luisteraars niet ook de neiging om spullen in brand te steken!


We waren deel van het publiek bij een échte song contest en hebben ontdekt hoe we NIET komaf moeten maken met onze ex: wat een leerrijke reis naar de Verenigde Staten was me dit zeg! Maar nu is het toch tijd om Amerika te verlaten, ik wil wel eens wat anders zien! Waar wil jij graag heen? Laat het weten in een reactie!

Tot volgende week!

Judy

05/01/2023, 18:16

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Kiara

17/10/2022, 15:42

Zeg Lotte, mag ik een keertje mee in jouw gi ga mooie rode vliegtuig?

Sydney

16/10/2022, 16:45

Wat een leuk artikel weer! En ook leuk om te weten waar deze artiesten/nummers nou vandaan komen. Ben benieuwd waar de reis volgende week naartoe zal gaan.

Sem.

14/10/2022, 22:23

Leuk Artikel :)

katinhetbakie

13/10/2022, 05:28

Wat blijft Amerika toch een prachtig land! Ik zou graag eens een kijkje willen nemen in Turkije, Spanje en Portugal omdat ze mijn favoriete vakantiebestemmingen zijn :D

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (1)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid