Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Het Dagboek Van... Rodi.
De LeetMusic medewerkers hebben naast het inzetten voor Leet een super druk leven! Deze week kijken we wat Rodi. beleeft!

Celeste

Leet Weekblad

04/10/2022, 21:45

10

7

DJ Rodi. is weer wat slordig geweest de afgelopen tijd en heeft haar dagboek op Appelpop laten slingeren. Nu hebben wij toch toestemming gekregen van haar om hierin te kijken, en natuurlijk gaan wij dat even doen. Lees gauw verder!


Hi ha hee dagboek!

Vandaag ben ik de dag begonnen om 6:30, toen begon mijn werkdag, dus ik was om 6:15 al op de fiets onderweg naar mijn werk. Lekker poetsen… Ben naar 3 pandjes geweest, om 12:30 was ik weer lekker thuis.
Meestal zien mijn maandagen er nooit zo heel interessant uit, ben in ieder geval naar de winkel geweest en ga lekker lasagne eten vandaag!

Verder heb ik niet veel gedaan deze dag! Misschien een leuke quote:
“Don’t tell people your plans. Show them your results.”


Dinsdag, luie dinsdag. Vandaag was ik lekker vrij, en heb ik in het huis een beetje lopen rommelen. Ik heb de was gedaan, boodschappies gedaan voor het avondeten, de honden uitgelaten. Mijn dagen zijn niet al te spannend hoor haha, verwacht er niet al te veel van..! Verders ben ik niet bepaald het huis uit geweest buiten dat ik naar de winkel ben geweest en een rondje heb gelopen met de honden zoals ik hierboven al vermeld had haha. Voor het avondeten had ik sperzieboontjes met gebakken spekjes en aardappelen. Moet je echt proberen, is echt lekker. Verder heb ik een klein spelletjesavondje gehouden hier thuis en heb ik verders op de bank gezeten en tv gekeken. Mijn favoriete spelletje is toch wel Monopoly!


Wi wa woensdag. Yes, vandaag ging de wekker weer om 6 uur... Altijd leuk, not... Mijn werkdag begon om 7 uur, dus ik zat al om 6:45 op de fiets richting werk. Vandaag was het best een drukke dag aangezien ik pas om 13;30 thuis was van werk. Toen ik thuis was, ging ik een broodje eten en heb ik aan een verhaal gewerkt waar ik mee bezig ben. Om 5 uur heb ik gegeten, vanavond stond er pizza op het menu! Om 7 uur was het tijd om samen met mijn mede Deejay collega Jesse een uurtje muziek te draaien en wat heb ik het naar mijn zin gehad! Na mijn uurtje heb ik tot n uur of 9 muziek zitten luisteren met moederlief en ben ik rond 22:15 de honden gaan uitlaten... Mijn favoriete zomerliedje is natuurlijk “Summer” van Calvin Harris, dat had ik verteld in: “De Zomer Van… Rodi.”. Voor de herfst is echter “Spooky Scary Skeleton” mijn favoriete nummer, zeker ook in verband met Halloween! Morgen weer een nieuwe dag!


Alweer donderdag, gaat hard! Vandaag stond ik om 8:00 op. Ik heb om 10:00 de hondjes uitgelaten en ben daarna mijn kamer gaan opruimen, want jeetje.. Het was echt nodig. Daarna ben ik in de middag gezellig met de hond wezen wandelen en hebben we samen even in het honden uitlaat veldje gezeten en van het lekkere weer genoten. Vanavond hebben we lekker bij de buren gegeten. Op het menu stonden frietjes, altijd lekker! We hebben lekker gelachen met z'n alle. *Om 8u heb ik met Jesse, onze beheerder van LeetMusic zitten bellen over de mogelijkheden voor mijn nieuwe show, lees gauw verder, lekker mysterieus dit :). Verders heb ik niks gedaan deze dag, lekker relaxed!


De laatste dag voor het weekend! Vandaag ook weer gewerkt, dag begon om 6:30. Om 13:00 was ik thuis, heb ik wat gegeten en heb ik lekker relaxed gedaan. Om 15:00 had ik gesprek bij de psycholoog, lekker uitgeput thuis gekomen en verders niets meer gedaan en bijgekomen. Om 18:00 hebben we gegeten, dit keer stond er broodje Subway op de kaart. Om 20:00 heb ik n uurtje gedraaid en was er lekker veel bekijks, altijd leuk. Mijn dag eindigde hier kort, om 22:15 ging ik naar bed want ik was he-le-maal gesloopt


Weekend! Mijn weekend heb ik thuis doorgebracht en om 16:00 arriveerde ik op het bedrijfsfeest van papa lief. Lekker gegeten, gezellig gehad, wijntje gedronken... Het leven kan niet beter hahaha. Verder zaterdag niks gedaan :) Slaap lekker!


Zondag, raceday! Vandaag moest Max Verstappen om 15:00 rijden en natuurlijk heb ik toegekeken vanaf de bank hoe Max de eerste plek veroverde.... Helemaal blij natuurlijk, maar stiekem ben ik toch wel voor Lando Norris, hij is gewoon ver schattig hahaha!


Dit was mijn week, kort maar krachtig. Ik wil nu wel graag mn dagboek terug! Voordat jullie verder lezen, er staan super leuke dingen in, zoals mijn show! Rodi’s Foute Uurtje iedere vrijdagavond van 19:00-20:00!

*Artikel loopt een week achter*

Judy

05/01/2023, 18:17

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Sem.

14/10/2022, 22:24

Leuk Artikel :)

Yaron.

05/10/2022, 18:34

Wat interessant!

Lotsie

05/10/2022, 08:24

Het leven van de medewerkers blootgelegd, misschien moet ik mijn dagboekje eens goed verstoppen!

JariBeat

04/10/2022, 22:10

Backstage bij Rodi, wat goed. Dit was gewoon de week waarin Rodi's nieuwe show is ontstaan Leuk artikel Celeste!

-Ferry-

04/10/2022, 21:51

Wow holy flamingolie wat een dagboek wie is er volgende week aan de beurt super interessant wel en van al dat avond eten heeft deze flamingo trek gekregen!

Radiaze

04/10/2022, 21:48

Gi ga geweldig artikel weer! Ene niet meer zomaar door mijn dagboek heen snuffelen he ;). Ben wel blij dat je hem weer netjes terug hebt gegeven want oh jee, stel je voor dat je al mijn liefdes brieven en romans hebt gelezen! :o

virtualic

04/10/2022, 21:48

Leuk artikel! nu wil ik ook wel koken door die sperziebonen met spek

Kiara

04/10/2022, 21:47

Door al dat wachten heb ik honger gekregen, door al dat lezen is mijn keel wat droogjes geworden. Maar wat een leuk artikeltje weer! Mag dat wel zo stiekem een pagina uit Rodi's dagboek scheuren?

Jesse

04/10/2022, 21:46

Zooowwwww wat een topartikel dit. En ja, woensdag was echt een ti ta top draaidag waar veel mensen aanwezig zijn! :) Moeten we vaker doen!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid