Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Rodi's Foute Uur #1
Bij een nieuwe show hoort natuurlijk ook een nieuwe reeks! Hier lees je alle hoogtepunten terug van Rodi's Foute Uur.

Sydney

Muziek Wereld

02/10/2022, 20:00

6

5

Afgelopen vrijdagavond was het zo ver. Tijd voor een nieuwe show, Rodi’s Foute Uur. Tijdens dit uur werden er een hele boel vrolijke en foute nummers gedraaid. De show bestaat natuurlijk niet uit enkel alleen maar muziek. Rodi voorziet jou tijdens dit uur van de leukste weetjes uit een bepaald jaartal en een mega leuke competitie die te maken heeft hiermee. 

In dit artikel zal ik jullie mee terugnemen naar het allereerste foute uur van Rodi. Heb jij de show nou compleet gemist? Of heb je nou gewoon zin om alles even terug te lezen? Dan ben je hier zeker op het goede adres! We gaan de hoogtepunten van de show bespreken, enkele feitjes, het foutste nummer van de week en als kers op de taart is er ook nog eens een stelling van de week! Heb jij er al net zoveel zin in als ik? Dan zou ik zeggen, lees zeker snel door!


Rodi trapte de show gelijk af met een heerlijk fout nummer, Gas Op Die Lollie van FeestDJRuud. Dat is toch wel een lekker nummer om deze show mee te beginnen toch? Jullie als luisteraars mochten ook lekker mee bepalen met welke foute muziek er allemaal werd gedraaid. Dat beloofd dus veel vrolijke en foute muziek te zijn geweest.

Rodi heeft ons dit uur kennis laten maken met de 90s. En bij een show hoort natuurlijk een hele toffe competitie. Er werd een verkleedspel gehouden met het thema 90s natuurlijk! Iedereen heeft de kleding uit de kast getrokken, om zijn/haar beste 90s outfit aan te doen. Maar wie heeft dit nou toch het beste gedaan? Dat was xjorgxpopcornx! Hij was verkleed als een Steampunk Robot! Ik wou dat ik hier bij was en het kon zien.


De feitjes waren deze week helemaal in het thema van de 90s. Zijn jullie benieuwd naar de feitjes over dit jaartal? Ik namelijk wel! 

  • We maken even een flinke sprong terug de tijd in. We gaan namelijk naar 1991. Ik denk dat iedereen wel bekend is met Nintendo toch? In dit jaartal bracht Nintendo namelijk de Super Nintendo op de markt! 
  • Laten we even weer een paar jaar vooruit springen. We zijn nu in het jaartal 1993 beland en dan ook nog eens op een van de leukste plekken ter wereld, DisneyLand Parijs! In 1993 werd dit namelijk geopend onder de naam EuroDisney. Wisten jullie dit al? 
  • En als laatste feitje. De Tamagotchi’s, je weet wel… die schattige digitale huisdieren. Deze kwamen in 1996 op de markt. De bedoeling was natuurlijk om hier voor te zorgen, maar helaas kon je dan tussendoor niet even weg. Deze dingen vragen om veel aandacht namelijk

Er zijn een hele boel foute nummers gedraaid dit uurtje, maar er is toch wel een nummer dat er misschien het meeste uit sprong? Deze week is het foutste nummer gekozen door een geheime bron. Het foutste nummer van de week is geworden: Funky Town van Lipps Incl.

Over een poosje kunnen jullie als luisteraars ook meestemmen voor het foutste nummer van de week. Hierover volgt later meer informatie, dus stay tuned!


De stelling van de week is natuurlijk ook helemaal in het thema van de show! De jaren 90 hebben we dit artikel veel voorbij zien komen en daar gaat ook de stelling van deze week over! 

Stelling: Wat zou jij liever dragen als je in de jaren 90 had geleefd?

  • Een fel gekleurd huispak!
  • Een simpele spijkerbroek met een basic shirtje.

Rodi zou zelf kiezen voor het fel gekleurde huispak, zelf zou ik kiezen voor de simpele spijkerbroek met het basic shirt. Maar waarvoor zou jij kiezen? Laat het vooral weten door te stemmen hieronder in de poll.


Dat was dan alweer het allereerste artikel over Rodi’s Foute Uur! Laat zeker weten in de reacties wat jullie er van vonden en laat natuurlijk ook even wat liefde achter door het te liken. Over 2 weken is Rodi weer te horen op vrijdagavond met het foutste uur!

Poll: Rodi's Foute Uur - #1
Rodi's Foute Uur - #1

Een fel gekleurd huispak!
50%
Een simpele spijkerbroek, met een basic shirtje.
50%

Judy

05/01/2023, 18:18

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Lotsie

05/10/2022, 08:28

Deze reeks is goed fout en ik vind het top!

Radiaze

04/10/2022, 21:51

Geweldig artikel Sydney, en thanks dat je hier zoveel tijd en moeite in steekt om er samen iets moois van te kunnen maken! Hopelijk zie ik iedereen volgende week bij de tweede editie ;)

Sem.

03/10/2022, 17:10

Ik kies voor een simpele spijkerbroek (liever Joggingbroek) en een shirtje, en dat kan 2 redenen hebben: 1. ik ben een beetje een watje, om op te vallen met velle kleuren. 2. Ik vind de velle kleur niet mooi :) In ieder geval, hopelijk kan ik er wel bij zijn, bij de komende editie van Rodi's Foute Uur! Aangezien ik helaas de 1e editie moest missen :(

katinhetbakie

03/10/2022, 00:32

Aan een fel gekleurd pakkie is nooit wat mis mee :P

Kiara

02/10/2022, 20:04

Jammer genoeg heb ik de 1ste editie gemist, hopelijk aankomende vrijdag opnieuw zo’n feest zoals het artikel aangeeft. En ik zou ook wel eerder een fel gekleurd huispakkie aantrekken in de jaren 90, basic is maar basic je mag gerust eens gek doen!💙

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid