Nu LIVE Judith
Luisteraars
Huidig nummer
De Wereld Rond ~ Canada
Tijd voor onze volgende stop, spring jij ook weer op de bus?

Lotsie

Muziek Wereld

03/10/2022, 20:15

Pixelarts door Wishky

4

2

Wat een week was me dat in Mexico! Ik wist niet dat je zó veel bij kon leren over een land op zeven dagen tijd. Laten we snel verder reizen voor ik alles weer vergeet! Waarheen? Dat zal je zo wel zien, we zijn er bijna!


We trekken naar het noorden, gelukkig is Trumps muur nog niet voltooid! Die muur is zo schrikwekkend, laten we maar nóg verder gaan naar het mooie Canada! Een land waar je de keuze hebt uit Engels en Frans om te communiceren met de lokale bevolking. Gelukkig maar, want zo geweldig is mijn Engels niet bepaald. En dat van jou? Tijd om dat te testen!

 

My Heart Will Go On ~ Céline Dion
Jack en Rose aan het uiteinde van de boot… Wie herinnert het zich niet? Het antwoord is ik, want stiekem heb ik de film nooit gezien! My heart will go on is het themanummer bij uitstek voor de Titanic! Het nummer werd ingezongen door misschien wel de meest internationaal bekende Canadese zangeres Céline Dion. Eigenlijk was ze niet meteen voorstander van het nummer, maar de overtuigingskracht van haar manager maakte dat het hart van dit nummer nu eeuwig voort blijft kloppen bij de mensen!

 

Summer of ‘69 - Bryan Adams & Jim Vallance
Back to the summer of ‘69, en dat in Canada! Wist je namelijk al dat Bryan Adams en Jim Vallance Canadezen zijn? Wat viel er in Canada te beleven 53 jaar geleden? Daar gaat dit lied over, al weet het duo stiekem zelf niet zo goed waarover hun creatie gaat. Bryan Adams denkt vooral aan het laatste gedeelte van de titel, terwijl Vallance meteen begint over de mooie zomer als je hem vraagt naar het verhaal achter deze monsterhit.


In Canada hebben ze duidelijk geweldige artiesten met minstens even geweldige muziek! Deze legendes zullen eeuwig voortbestaan door hun muziek. Al moet deze stop van onze reis zeker niet onderdoen! Waar wil jij volgende keer heen? Laat het weten in een reactie!

Tot volgende week!

Judy

05/01/2023, 18:17

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Sem.

14/10/2022, 22:24

Leuk Artikel :)

Sydney

07/10/2022, 07:23

Ik zou nog wel eens naar Canada willen op vakantie. Dankzij Lotte kan ik me alvast een beetje voorbereiden! En wat een leuke artiesten weer zeg. Fun fact, ik ga Bryan Adams live zien binnenkort.

.Laraa.

05/10/2022, 23:19

Fijn om me even in Canada te voelen! :)

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (2)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid