Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Uit de Schaduw - Jesse & Joy
Deze week worden Jesse & Joy in het zonnetje gezet!

Lotsie

Muziek Wereld

25/09/2022, 22:00

2

2

Ariana Grande, Taylor Swift, Justin Bieber, deze artiesten kennen we allemaal wel denk ik. Er zijn natuurlijk ook nog artiesten die al wat langer bezig zijn, maar misschien nog niet zo heel bekend zijn. En natuurlijk niet te vergeten de nieuwere artiesten, die net pas zijn begonnen. In deze reeks haal ik de nieuwere artiesten en de minder bekende artiesten “Uit de Schaduw”. Je komt meer te weten over de artiest zelf en over de nummers die ze al hebben uitgebracht. Ook mogen jullie in deze reeks een keuze maken wat jij het beste nummer vindt van de desbetreffende artiest. Ben jij ook benieuwd welke artiest we deze week in het zonnetje zetten? Lees dan zeker snel verder!


Deze week zetten we Jesse & Joy in het zonnetje!


  • Dit leuke Mexicaanse duo bestaat uit broer en zus. 
  • Als duo zijn ze begonnen in 2005. Toen was ik nog maar 3 jaar! 
  • Jesse & Joy zijn vooral bekend geworden in Latijns- Amerika. Wie weet worden ze dit artikel nu ook wel heel bekend in Nederland & België! 

In deze reeks bespreek ik 3 nummers van de desbetreffende artiest. Onderaan het artikel kan jij stemmen welk nummer jij het beste vindt. Beluister de nummers ook zeker via een streamingsdienst, zodat je weet waar je op stemt. Het beste nummer wordt dinsdag bekend gemaakt in dit artikel. Hou het dus zeker in de gaten!

 

Ecos De Amor
Dit nummer bestaat dus niet alleen in hun eigen taal, maar hier hebben ze ook nog eens een Engelse versie van gemaakt, “Echoes of Love”. Het is dus zeker de moeite waard om dit ook te beluisteren. Ecos De Amor is een hele mooi balad om naar te luisteren. Door dit lied werd ik in ieder geval gelijk verliefd op dit duo! Dit nummer werd al uitgebracht in 2015.

Respirar
Ook dit nummer is weer een balad. Dit nummer is een van hun nieuwste singles, want komt namelijk uit 2022. De meeste nummers van dit duo gaan over de liefde, maar dat neemt niet weg dat dit geen goed nummer is. Als je het mij vraagt wordt het een lastige keuze om te stemmen voor jullie!

Corre
We maken weer een sprong terug in de tijd, want dit nummer komt dan weer uit 2011. Dit is even eens een keer geen balad, maar dit nummer heeft weer een hint van pop. Met dit nummer zijn ze in verschillende landen op nummer 1 gekomen. Dat is natuurlijk super goed! Het nummer is te vinden op hun derde album en is ook een van de beste nummers van dit album. Ik ben zeer benieuwd wat jullie vinden van al deze nummers! Laat het zeker weten in de reacties! 


Nu is het de beurt aan jullie, om op jou favoriete nummer van Corre te stemmen! Om de 15 artikelen zal er een artikel komen, waar ik de afgelopen beste nummers aan jullie laat zien. Dus breng zeker je stem uit! Dit kan ook nog in de vorige artikels.


Dat was Uit de Schaduw weer voor deze week. Volgende week ben ik weer terug met een nieuw artikel. Heb jij nou een artiest die het verdiend om in het zonnetje gezet te worden? Laat het zeker weten in de reacties en wie weet komt hij/zij volgende week aan bod!

Poll: Uit De Schaduw - Jesse & Joy
Uit De Schaduw - Jesse & Joy

Ecos De Amor
66,67%
Respirar
33,33%
Corre
0%

Judy

05/01/2023, 18:20

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

.Laraa.

29/09/2022, 17:31

Leuk duo!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (1)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid