Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Het Dagboek Van... Sydney
De LeetMusic medewerkers hebben naast het inzetten voor Leet een super druk leven. Deze week is Sydney aan de beurt. Benieuwd? Lees dan verder!

Celeste

Leet Weekblad

20/09/2022, 16:00

10

6

Deze week lopen we mee met niemand minder Nieuwsreporter en Gast DJ Sydney!  Ben jij nou benieuwd wat deze veelzijdige LeetMusic medewerker doet in een week? Lees dan gauw verder, want Sydney had een ontzettend leuke week!


Liefste dagboek, 

Het is vandaag maandag. Vandaag begon mijn tweede week van de opleiding. Tot dusver is het best wel zwaar en veel, maar dat is even door de zure appel heen bijten, moet wel goedkomen. Ik heb gelukkig wel ontzettend veel gelachen met mijn klasgenootjes. We moesten namelijk een video maken waarin je eigenlijk twee keer in beeld zit. We moesten het dus zo gaan editen dat het er tof uit zag, met andere woorden, GENIAAL! Verder hadden we de vakken Nederlands, rekenen en Engels… Eindelijk, de trein naar huis. Ik was rond 18:30 thuis en ik had echt super veel honger. Toen ik thuiskwam, stond er al macaroni klaar. Nog even gauw de hond uitlaten en dan lekker mijn bedje in, tot morgen! 


Het is alweer dinsdag. En dat betekent kwart over 6 op om de hond uit te laten. Om 08:06 precies ging ik naar school. Vandaag mochten we een animatie maken in de stijl van Harry Potter. Daarnaast moesten we ook een video maken over onze woonplaats, en aantonen waarom dit nou zo’n super leuke plek is! Toen ik thuiskwam, heb ik nog heerlijk genoten van de overblijfselen van de macaroni. Over Harry Potter gesproken, in dit regenachtige weer houd ik ervan om Harry Potter in één keer achter elkaar door te kijken. In “De Zomer Van” had ik gezegd dat ik meer van de regen houd, en dit motiveert mijn keuze alleen maar meer!  En ik ben gisteren iets super belangrijks vergeten, namelijk Expeditie Robinson! 


Woensdag, een super lange dag. Ik zat namelijk tot 17:00 op school. Gelukkig wel een ontzettend leuke dag want we kregen dit keer ‘sound design’. Ik ben enorm fan van dit soort dingen om te leren. Daarentegen was de les in de ochtend niet erg bijzonder. Verder heb ik niet echt veel gedaan meer deze dag, alleen nog de “Meilandjes”  gekeken, echt super grappig soms!
Leuk weetje, breekt de week weer. In de zomer vind ik “La Cintura” echt een super leuk liedje, dat is het eerste liedje waar ik aan denk in de zomer. Echter is dat in de herfst een heel ander nummer. Als ik een liedje bij de herfst zou moeten bedenken, zou dit sowieso “The Goo Goo Dolls - Iris” zijn!


Mijn donderdag was vandaag echt een rotdag, ook die heb je er wel eens tussen zitten, maar toch is dat altijd balen. Ik stond vandaag ziek op, en ben door de dag heen niet echt beter geworden, sterker nog, ik heb eigenlijk alleen maar geslapen. Oeps…


Deze week vliegt echt voorbij. Vandaag alleen Engels en Nederlands, niks bijzonders dus. Toen ik thuiskwam heb ik gelijk een planning gemaakt voor de aankomende week, ik hou ontzettend van structuur en ik krijg hier een stuk minder stress van. Daarnaast moest ik gelijk door naar werk van 17:00 tot 21:00. Na werk ben ik gelijk mijn bedje ingedoken, want daarna moest de wekker weer om 7:30, weer werken…


Alweer zaterdag! Gelukkig… Ik moest vandaag heel de dag werken tot 17:00. Na werk ben ik nog gezellig langs oma gegaan, moet kunnen. Om 20:00 precies keek ik live naar “The Streamers”, eigenlijk “De Vrienden Van Amstel”. Leuk feitje, ik ga volgend jaar zelf naar de sho, live! Lijkt me echt super leuk, nog leuker zelfs, maar ja dat duurt nog wel even. 


Lief dagboek, ontzettend bedankt dat ik mijn week even bij jou kwijt mocht, ik schrijf je gauw weer!
 

Veel liefs,

Sydney.

 

 

Judy

05/01/2023, 18:21

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

JariBeat

25/09/2022, 21:28

Super leuke nieuwe reeks Celeste!

Keet

25/09/2022, 18:19

Oeeeh wat een leuke nieuwe reeks!

Marije

22/09/2022, 20:09

Oei zit ik nu het dagboek van Sydney te lezen is dit niet illegaal? :o

Sydney

22/09/2022, 11:33

Heb ik mijn dagboek weer ergens open laten slingeren? Gelukkig zijn dit niet mijn diepste geheimen, maar heb je een leuke bladzijde uitgezocht.

Lotsie

21/09/2022, 12:57

Je moet het maar durven, Sydneys dagboek stelen... Volgende keer beter op slot doen!

Benio

21/09/2022, 11:44

wat een leuk idee omg een dagboek! ik hou ervan om dit te lezen!

Jesse

20/09/2022, 21:52

Boek, *gooit boek uit raam* "dag"boek.

Kaira

20/09/2022, 20:57

er staat een typefoutje in de artikel dit is de zin waar de typefout in zit: Leuk feitje, ik ga volgend jaar zelf naar de sho, live! sho moet show zijn

.Laraa.

20/09/2022, 19:59

Wat een fijn dagboek!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid