Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Uit de Schaduw - Avril Lavigne
Deze week zetten we Avril Lavigne in het zonnetje!

Sydney

Muziek Wereld

18/09/2022, 20:00

5

4

Ariana Grande, Taylor Swift, Justin Bieber, deze artiesten kennen we allemaal wel denk ik. Er zijn natuurlijk ook nog artiesten die al wat langer bezig zijn, maar misschien nog niet zo heel bekend zijn. En natuurlijk niet te vergeten de nieuwere artiesten, die net pas zijn begonnen. In deze reeks haal ik de nieuwere artiesten en de minder bekende artiesten “Uit de Schaduw”. Je komt meer te weten over de artiest zelf en over de nummers die ze al hebben uitgebracht. Ook mogen jullie in deze reeks een keuze maken wat jij het beste nummer vindt van de desbetreffende artiest. Ben jij ook benieuwd welke artiest we deze week in het zonnetje zetten? Lees dan zeker snel verder!


Deze week zetten we Avril Lavigne in het zonnetje! 



  • Avril Lavigne is een Canadees-Franse singer-songwriter.
  • Ze is inmiddels al 37 jaar, wat je niet zo gauw zou zeggen. 
  • Volgend jaar is ze te zien in de AFAS live op 14 april. Hoe tof is dat!
  • Er vorig jaar geruchten gingen over een dubbelganger die haar leven zou hebben overgenomen? Geloof jij hier in? Laat het zeker weten in de reacties!

In deze reeks bespreek ik 3 nummers van de desbetreffende artiest. Onderaan het artikel kan jij stemmen welk nummer jij het beste vindt. Beluister de nummers ook zeker via een streamingsdienst, zodat je weet waar je op stemt. Het beste nummer wordt dinsdag bekend gemaakt in dit artikel. Hou het dus zeker in de gaten!


Here’s to Never Growing Up

Dit nummer is te vinden op haar vijfde album, dat naar zichzelf is vernoemd. Het nummer gaat over niet volwassen willen worden, maar wel dingen doen die volwassenen doen. Het nummer werd al een aantal jaar geleden uitgebracht, op 9 april 2013. Wat vinden jullie van dit nummer?

Head Above Water

Nou we gaan door naar mijn persoonlijke favoriet van deze artiest. Dit nummer is in 2019 uitgebracht. Na 3 jaar onder water te zijn geweest, kwam ze met deze single 3 jaar later weer boven water. In het nummer zingt ze hoe ze voor haar leven heeft gevochten. Voor mijn gevoel heeft dit nummer dus ook een enorm mooie boodschap. Ik ben natuurlijk ook nog benieuwd naar jullie mening. Dus laat het zeker weten in de reacties! 

Complicated

Het is heel gek om dit nummer te beschrijven, omdat dit nummer uit mijn geboortejaar komt. Dat voelt dan toch stiekem ook wel heel speciaal. Complicated is de eerste single van haar debuutalbum “Let Go”. Het nummer gaat over problemen die je kan ervaren als je je voordoet als iemand anders. Geniet dus van het leven en wees jezelf. 


Nu is het de beurt aan jullie, om op jou favoriete nummer van Avril Lavigne te stemmen! Om de 15 artikelen zal er een artikel komen, waar ik de afgelopen beste nummers aan jullie laat zien. Dus breng zeker je stem uit! Dit kan ook nog in de vorige artikels.


Dat was Uit de Schaduw weer voor deze week. Volgende week ben ik weer terug met een nieuw artikel. Heb jij nou een artiest die het verdiend om in het zonnetje gezet te worden? Laat het zeker weten in de reacties en wie weet komt hij/zij volgende week aan bod

Poll: Uit de Schaduw - Avril Lavigne
Uit de Schaduw - Avril Lavigne

Here's to Never Growing Up
0%
Head Above Water
20%
Complicated
80%

Judy

05/01/2023, 18:22

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Keet

25/09/2022, 18:17

Toen ik een stuk jonger was, was Avril echt een van mijn favoriete artiesten! Wat leuk om dit te lezen :)

katinhetbakie

22/09/2022, 18:23

Avril! jeetje way back!

Lotsie

21/09/2022, 12:59

Ik kende maar 2 liedjes van haar, gelukkig zijn dat er nu meer want deze muziek is alles behalve slecht!

.Laraa.

20/09/2022, 19:58

Fijn om Avril Lavigne te leren kennen!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid