Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Het Einde Van De Grote Jaribeat Show
Het einde is nu echt daar, helaas. Dit is de 10e editie! Lees gauw verder!

Celeste

Leet Weekblad

06/09/2022, 00:00

4

5

De laatste editie van het eerste seizoen van De Grote Jaribeat Show, er is gelachen, gehuild en gefeest op de beste beats. Maar niet getreurd, we komen terug met goed nieuws! Lees gauw verder!

 

Er zijn duizenden belcredits weggegeven, of zoals Jari zou zeggen: “belcredieten”. Er zijn trolprijzen gevallen, de unieke badge is meerdere malen gewonnen. De mensen die voor altijd zijn niemand minder dan: Jesse, Kiara, Fazel., Britanney en Leyla. Jesse heeft niet alleen de badge eerder gewonnen, maar deze keer ook nog eens 1000 belcredits! Jeetje zeg wat een prijzen. Hopen dat Jari nog genoeg in zijn prijzenpotje heeft zitten voor het volgende sei… uhh dat heb ik niet gezegd…


 

Natuurlijk is er deze editie ook gewoon een Favourite Beat! Persoonlijk kende ik deze artiesten niet, maar het nummer smaak naar meer! Misschien ken ik deze artiesten niet omdat ik toch altijd naar dezelfde luister, maar goed tijd voor verandering na deze! De Favourite Beat van deze week is Follow Me van niemand minder Topic en John Martin.

Intussen weten we natuurlijk wel dat Jari eigenlijk een carrière switch moet maken, van radiomaker naar rapper. Echter flikt Jari het gewoon weer! Hij is weer gaan rappen…Nahjah rappen? Kunnen we het zo noemen? In ieder geval is die weer erg creatief geweest met het maken van een liedje! Daarnaast zijn er ook weer allerlei leuke herinneringen opgehaald. Vorige week zei ik dat ik het rappen van Jari super leuk vond, en dat vind ik nog steeds (alhoewel ik na de rap van deze week mijn twijfels had… grapje Jari!). Naast al die raps vond ik de interactie met de luisteraars echt super leuk, wat vonden jullie ervan?

 

Er was deze show weinig tijd voor pauzes, maar toch hebben we een klein moment ervoor gevonden! Deze keer ging het over snoepjes, en om wat specifieker te zijn, Chupa Chups lolly’s! Voor de Belgen onder ons, mijn excuses, een lekstok. Chupa Chups is een Spaans merk dat sinds 1958 is opgericht. Echter is sinds 2006 dit merk in bezit van de Nederlands/Italiaanse snoepfabriek Perfetti/Van Mellen. De vakkenvullers onder ons zouden dit daarvan misschien wel herkennen, ik in ieder geval wel. De naam Chupa Chups is afgeleid van het Spaanse woord “chupar”, wat zuigen betekent. Erg toepasselijk voor een lolly lijkt mij. Wij kennen natuurlijk de simpele smaken, zoals aardbei, appel of cola. Maar niets is minder waar, er zijn wel honderd(en) smaken, waaronder de speciale zoals matcha! De lolly’s zijn te verkrijgen in 164 landen, 164! Dat betekent dat als je lekker op vakantie bent, dat je gewoon de oude vertrouwde lolly’s kan blijven eten!

 


Dit was het dan, het einde van De Grote Jaribeat Show Seizoen 1. Jari heeft ontzettend veel mensen bedankt, zoals Sharon, Danny, Maité en het beheer. Ik zou graag Jari zelf willen bedanken, voor iedere keer weer die show op jouw zaterdagavond. Jari, en iedereen bedankt! En tot de volgende! “Volgende, heh wat?” ik kan de vraagtekens van achter mijn beeldscherm vandaan zien. Stay tuned! De Grote Jaribeat Show Seizoen 2 komt sneller dan je denkt ;)


Heel veel liefs,
Nieuwsreporter Celeste

 

Judy

05/01/2023, 18:24

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

.Laraa.

10/09/2022, 19:55

Jammer dat De Grote Jaribeat Show gedaan is... Bedankt voor de leuke show en mooie artikels!

Kiara

07/09/2022, 19:56

Aan alle mooie dingen komt helaas ook een eind :c Jari hoe jij deze show hebt neergezet doet niemand je na! Je hebt hier zoveel tijd ingestopt en was er ook al een hele lange tijd mee bezig met het plannen van alles. Zo zie je maar dat jij daadwerkelijk alles kunt wat je maar wil! We love team blue💙

Lotsie

07/09/2022, 11:20

Beeld je maar eens in dat je net in een land bent zonder lekstok! Bedankt Celeste en Jari voor de leuke show en reeks!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid