Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
DE GROTE JARIBEAT SHOW S01 E09
De negende editie van De Grote Jaribeat Show is een feit! Benieuwd hoe het was? Lees dan snel verder!

Celeste

Leet Weekblad

31/08/2022, 00:05

7

7

tikel nummer negen alweer, bijna het einde van seizoen één. Tragisch vind je niet? Gelukkig zijn we nog niet helemaal aan het einde van het seizoen, lees gauw verder!

We begonnen deze week, net als alle andere weken, met de pretroulette. Voor de verandering… De game van deze week was ‘Last Man Standing’. Het spel is letterlijk wat het zegt, de laatste persoon die “blijft staan”. De luisteraars vallen steeds vaker in de prijzen, er waren wéér er twee winnaars. De eerste winnaar was Beau6749, zij won de badge. Naast de Last Man Standing was er nog een kleine competitie. Het was een competitie die plaatsvond in de shoutlijn; degene die Jari het best wist te overtuigen voor een badge, kreeg daadwerkelijk de badge. De winnaar van deze mini competitie was Sem! Beide van harte gefeliciteerd met jullie unieke badge! De favourite beat van deze week was echt weer een knaller. Het is een remix op het liedje “Blue (Da Ba Dee)”. Dit liedje kennen jullie vast wel. Persoonlijk als ik dat liedje hoor, denk ik aan de band The Blue Man Group. Funfact, ik vond ze vroeger eng, maar goed. We dwalen weer af, terug naar de favourite beat. De favourite beat van deze week is “I’m Good (Blue)” van een geweldig duo, die beide al een erg goede solocarrière hebben. Namelijk David Guetta en Bebe Rexha!

Persoonlijk vind ik de “backstage” stukjes altijd erg leuk. Ik denk dat mijn favoriete moment was de keer, of keren, sorry, dat Jari ging rappen. Het was ehhh, een unieke ervaring, ik denk dat ik het zo het beste kan beschrijven. Erg leuk in ieder geval. In deze editie gaan we backstage bij “Backstage”. We blikken terug op allerlei leuke momenten van de show, wat was jouw favoriete moment van “Backstage”? Ik lees het graag terug in de reacties!

Het is weer tijd voor het pauzemoment van de show! Dit keer gaat het Theetje Weetje over “De grote rode N”, ook wel bekend als Netflix! Maar waar zou dat nou eigenlijk voor staan? Maité, vertel het ons! Netflix is een grappige samensmelting van de woorden ‘net’, wat staat voor internet, en ‘flix’, wat een ander woord voor films is. Netflix is eigenijk al erg oud. Het bestaat al 23 jaar! Het bedrijf werd op 29 augustus 1997 opgericht. Sterker nog, Netflix is zelfs ouder dan Google! Ik hoor jullie denken, hoe zoek je Netflix dan op?! Nou dat ga ik jullie haarfijn uitleggen, althans Maité gaat dat voor jullie doen. In 1998 is Google tot stand gekomen. Om antwoord te geven op jullie vraag, Netflix begon als DVD-verhuurder, nu zijn ze dat eigenlijk nog steeds, maar dan zeer gemoderniseerd! Nu dat jullie dit weten, is het voor mij hoog tijd om verder te kijken naar mijn favoriete serie, namelijk “Stranger Things”, wat is jullie favoriete Netflix serie?

 

Dit was alweer de negende editie, het gaat mij echt even te snel soms… oeps… Volgende week is dus de tiende editie, een speciale afsluiter, mis het dus zeker niet! Tot de volgende!

Veel liefs,
Nieuwsreporter Celeste


 

 

Judy

05/01/2023, 18:26

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Keet

06/09/2022, 22:43

Wat een heerlijk theetje weetje deze week! Mijn favoriete Netflix serie is denk ik toch echt Dynasty

Sem.

03/09/2022, 22:52

Leuk Artikel :)

JariBeat

01/09/2022, 10:29

Aankomende zaterdag is de 10 editie! En tevens ook de laatste van seizoen 1 helaas. Hopelijk ben jij er ook bij! :) 💙

Lotsie

01/09/2022, 10:15

De beste backstages zijn inderdaad die waar Jari in rapt, misschien dat hij moet stoppen bij Leet Music en professioneel rapper kan worden?

.Laraa.

31/08/2022, 13:51

Weer een weetje dat ik nog niet wist! Leuk artikel!

Benio

31/08/2022, 12:56

Mijn fav Netflix serie is the sandman atm. Echt een aanrader!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid