Nu LIVE .Marieke
Luisteraars
Huidig nummer
KEUZESTRIJD #1
De keuzestrijd van ItsMandy

Willie

Leet Weekblad

0

0

Het leven bestaat voornamelijk uit keuzes maken. Sommige keuzes zijn tijdelijk, andere keuzes zijn niet definitief en heel af en toe maak je een keuze voor het leven. De ene keuze is makkelijk en de andere is lastig. Keuzes ontkom je nou eenmaal niet aan. Helemaal niet als LeetFM medewerker, wanneer Creative bij je op de stoep staat met een aantal dilemma's. Elke week krijgt een medewerker van LeetFM namelijk een aantal lastige keuzes voorgeschoteld die beantwoord moeten worden. Leer de medewerkers beter kennen en lees welke keuzes zij maakten. 

 Naam: Mandy
 Leetnaam: ItsMandy
 Zo zou ik heten als ik van het andere geslacht was: Nick
 Huidige functie bij LeetFM: DJ en Nieuwsreporter
 Levensmotto: Je bent nooit te oud om gekke dingen te doen
 Mijn grootste idool: Mijn moeder
 Ik kan echt niet leven zonder: Slaap
 Ik heb een hekel aan: Pesten
 Hiervoor kun je mij wakker maken: Nergens, laat me slapen!
 Ik geef mijn geld het liefs uit aan: Dingen die eigenlijk niet nodig zijn…
 Ik koos voor LeetFM, omdat: Het me super leuk leek om deel uit te maken van dit vette team!

Wat is jouw absolute droombaan (ongeacht of je het ooit zult worden)?

Mijn absolute droombaan is denk ik toch wel chirurg. Het heeft me altijd al enorm geïnspireerd om andere te kunnen helpen op wat voor manier dan ook. Vroeger wilde ik ook heel graag verpleegkunde gaan doen en op die manier doorstromen, maar ik kwam er al heel snel achter dat ik absoluut niet tegen bloed kan. Toch blijft het een stiekeme droom!

Als je één ding mocht noemen van je bucketlist die je nu zou mogen uitvoeren wat zou dat zijn?

De wereld zien. Ik wil zóóó graag reizen en allerlei plekken in de wereld ontdekken. Het staat nog niet heel lang op mijn bucketlist, maar sinds ik Los Angeles heb gezien (Amerika), sta ik te popelen om de rest van de wereld te ontdekken. Ik zou dus zo’n zes maanden weg kunnen gaan om ieder continent te bewonderen!

Stel dat je morgen je bankrekening opent en ziet dat er €100.000,- is bijgeschreven om te schenken aan een goed doel. Welk doel zou dit zijn?

Pink Ribbon. Hier zal ik niet te lang over doorgaan, maar het heeft een hele persoonlijke betekenis voor me sinds ik twee jaar geleden mijn moeder verloren ben.

Toelichting: Pink Ribbon is een stichting die projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker financiert. Met als doel een beter en langer leven voor de (ex) borstkankerpatiënt.

Wat is jouw grootste wens (ongeacht of het ooit zal uitkomen)?

Ik zou het echt heel geweldig vinden als iedereen elkaar zou kunnen accepteren. We leven nu in 2018, waar al heel veel dingen steeds normaler worden, maar toch gaat het nog te vaak fout. Ik zou wensen dat iedereen elkaar zou accepteren om hoe ze zijn, ongeacht geaardheid of kleur. Als we dat doen, zal de wereld zeker een stuk mooier worden!

Stel dat je veroordeeld wordt voor een gevangenisstraf van 5 jaar, maar je mag één voorwerp uit je huis meenemen naar binnen, wat zou dat zijn?

Één voorwerp maar? Oei, je maakt het moeilijk! Ik zou een foto van mijn familie meenemen. We hebben een gezinsfoto hangen in de kamer, die echt enorm groot is. Ik zou die meenemen zodat ik altijd het gevoel heb dat ik er niet alleen zit.

Liever altijd zomer of liever alle jaargetijden behalve zomer?
Deze is totaal niet moeilijk, altijd zomer natuurlijk! Al die regen, wind, koud, sneeuw... BRR… niets voor mij!

Liever bang zijn voor spinnen of liever bang zijn voor kleine, donkere ruimtes?
Liever bang zijn voor kleine, donkere ruimtes. Ik heb eigenlijk maar één echte grote angst, en dat zijn spinnen. Het maakt niet uit hoe groot ze zijn, ze geven me echt een hartverzakking. Er zitten in de kleine, donkere ruimtes geen spinnen toch? Haha!

Liever NetFlix of liever Youtube?
Netflix, ik ben echt verslaafd aan zoveel series dat ik ze niet meer allemaal kan opnoemen.

Liever toekomst kunnen voorspellen of liever gedachten kunnen lezen van anderen?
Gedachten kunnen lezen van anderen. Het lijkt me heel eng om de toekomst te kunnen voorspellen, vooral omdat je nooit weer hoe dat gaat aflopen! Dus doe mij maar gedachten lezen!

Liever gewild zijn of liever nodig zijn?
Gewild zijn. Liever 5 echte vrienden dan 100 mensen die in de rij staan omdat ze iets van je willen. Echte vrienden kan je vaak maar op één hand tellen.




Volgende week zondag is er weer een gloednieuwe editie van 'keuzestrijd'. Heb jij een dilemma of een lastige keuze die de medewerkers van LeetFM voorgeschoteld moeten krijgen? Laat deze dan achter in de reacties.

:: Creative
:: Nieuwsreporter LeetFM
 

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (2)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid