Nu LIVE Jolanda
Luisteraars
Huidig nummer
Uit de Schaduw - J-Min
Deze week zetten we een Koreaanse artiest in het zonnetje!

Sydney

Muziek Wereld

21/08/2022, 20:00

5

3

Ariana Grande, Taylor Swift, Justin Bieber, deze artiesten kennen we allemaal wel denk ik. Er zijn natuurlijk ook nog artiesten die al wat langer bezig zijn, maar misschien nog niet zo heel bekend zijn. En natuurlijk niet te vergeten de nieuwere artiesten, die net pas zijn begonnen. In deze reeks haal ik de nieuwere artiesten en de minder bekende artiesten “Uit de Schaduw”. Je komt meer te weten over de artiest zelf en over de nummers die ze al hebben uitgebracht. Ook mogen jullie in deze reeks een keuze maken wat jij het beste nummer vindt van de desbetreffende artiest. Ben jij ook benieuwd welke artiest we deze week in het zonnetje zetten? Lees dan zeker snel verder!


Deze week zetten we J-Min in het zonnetje! 


  • J-Min is de artiesten naam voor zangeres Oh Ji-Min.
  • Ze is 34 jaar en begon in debuteerde in 2007 met haar muziek.
  • In 2007 bracht ze haar eerste EP uit en is tot heden nog bezig met muziek maken.
  • Ze begon haar carrière in in Japan, maar kwam uiteindelijk terecht in Zuid-Korea. 

In deze reeks bespreek ik 3 nummers van de desbetreffende artiest. Onderaan het artikel kan jij stemmen welk nummer jij het beste vindt. Beluister de nummers ook zeker via een streamingsdienst, zodat je weet waar je op stemt. Het beste nummer wordt dinsdag bekend gemaakt in dit artikel. Hou het dus zeker in de gaten!


Alive

Deze artiest heb ik een paar weken geleden ontdekt. Het is even in heel ander genre dan dat ik normaal bespreek in deze reeks. Nummer informatie is dus deze week ook moeilijker om uit te zoeken. Wat ik jullie wel aan raadt is de nummers op te zoeken met Engelse ondertiteling. Zo weet je toch beter wat er wordt gezongen! Goed dan nu even kort over Alive. Dit nummer werd uitgebracht in 2017 als single. Het is dus ook niet te vinden op een album.

LOVE PROCESS

LOVE PROCESS is de nieuwste single van deze zangeres en werd dit jaar uitgebracht. Zoek bij dit nummer ook een video op met de Engelse vertaling, zodat je toch een beetje weet waar er over gezongen wordt.

Hero

Hero van J-Min diende 8 jaar geleden als de originele soundtrack van Miss Korea. Miss Korea is een serie, deze serie kent maar 1 seizoen. Het nummer werd uitgebracht in 2013. Ook bij dit nummer is het handig om de Engelse vertaling op te zoeken!


Nu is het de beurt aan jullie, om op jou favoriete nummer van J-Min te stemmen! Om de 15 artikelen zal er een artikel komen, waar ik de afgelopen beste nummers aan jullie laat zien. Dus breng zeker je stem uit! Dit kan ook nog in de vorige artikels.


Dat was Uit de Schaduw weer voor deze week. Volgende week ben ik weer terug met een nieuw artikel. Heb jij nou een artiest die het verdiend om in het zonnetje gezet te worden? Laat het zeker weten in de reacties en wie weet komt hij/zij volgende week aan bod!

Poll: J-Min
J-Min

Alive
33,33%
LOVE PROCESS
33,33%
Hero
33,33%

Judy

05/01/2023, 18:29

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

.Laraa.

25/08/2022, 13:08

Weer een top artiest!

Sem.

25/08/2022, 11:29

Leuk Artikel :)

Lotsie

22/08/2022, 17:24

Ik als kpop-verslaafde ken J-min niet, nu wel! Dankjewel Sydney voor het uitbreiden van mijn muziekkennis

Benio

22/08/2022, 10:09

Japan is THE place om succesvol te worden! Althans heb ik gemerkt bij veel zanger(essen)s.

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (3)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid