Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Uit de Schaduw - Big Time Rush
Deze week zetten we een artiest in het zonnetje die denk ik iedereen wel kent.

Sydney

Muziek Wereld

14/08/2022, 20:00

5

3

Ariana Grande, Taylor Swift, Justin Bieber, deze artiesten kennen we allemaal wel denk ik. Er zijn natuurlijk ook nog artiesten die al wat langer bezig zijn, maar misschien nog niet zo heel bekend zijn. En natuurlijk niet te vergeten de nieuwere artiesten, die net pas zijn begonnen. In deze reeks haal ik de nieuwere artiesten en de minder bekende artiesten “Uit de Schaduw”. Je komt meer te weten over de artiest zelf en over de nummers die ze al hebben uitgebracht. Ook mogen jullie in deze reeks een keuze maken wat jij het beste nummer vindt van de desbetreffende artiest. Ben jij ook benieuwd welke artiest we deze week in het zonnetje zetten? Lees dan zeker snel verder!


Deze week zetten we Big Time Rush in het zonnetje!


  • De band werd bekend dankzij de populaire Nickelodeon serie Big Time Rush. 
  • In de tijdperk brachten ze al enorm veel nummers uit en er zullen daarvan vast nog wel een paar bekend voor je zijn. In 2020 kwamen ze namelijk weer terug op instagram en plaatste ze een acoustische versie van Worldwide. 
  • Sinds 2021 zijn ze dus ook weer terug als band en ik moest ze toch eens in het zonnetje zetten toch? Inmiddels hebben ze al 4 nieuwe singles uitgebracht.
  • 19 augustus brengen ze een nieuwe single uit genaamd DALE PA YA. 
  • Ze nu bezig zijn aan een Amerikaanse tour? Hoop jij net als mij dat ze ooit een Europese tour zullen doen? Laat het zeker weten in de reacties! 

In deze reeks bespreek ik 3 nummers van de desbetreffende artiest. Onderaan het artikel kan jij stemmen welk nummer jij het beste vindt. Beluister de nummers ook zeker via een streamingsdienst, zodat je weet waar je op stemt. Het beste nummer wordt dinsdag bekend gemaakt in dit artikel. Hou het dus zeker in de gaten!


Honey

De titel van dit nummer past perfect bij deze hitte en de zomer. Wie heeft er nou niet zin in een beetje honing? Honey is de nieuwste single van deze band. Het nummer werd voor het eerst live gezongen tijdens de Forever Tour op 23 Juni. 7 dagen later kon de rest van de wereld er ook van genieten. Als het aan mij ligt is dit nummer dan ook best underrated en verdiend het toch net wat meer aandacht. Ben jij het met me eens? Laat het zeker weten.

Call It Like I See It

Call It Like I See It is het eerste nummer dat ze uitbrachten naar zo ongeveer 8 jaar. In 2020 kwamen ze natuurlijk de akoestische versie van Worldwide en in 2021 kwamen ze met een gloednieuw nummer. Hoewel het moeilijk voor ze was in het begin om op zoek te gaan naar het juiste geluid gingen ze er allemaal weer met open gedachten in. Kendall voegde hier nog aan toe dat ze ook allemaal individueel zijn gegroeid en dat ze allemaal andere sterke punten hebben. Het nummer klinkt natuurlijk super verfrissend en nieuw als je het vergelijkt met 8 jaar geleden. 

Not Giving You Up

Not Giving You Up is de tweede single die ze uitbrachten na hun comeback. 14 februari maakte ze de releasedatum van dit nummer bekend. Één week later een paar dagen voor de release speelde ze dit nummer nog live bij Good Morning America. Not Giving You Up heeft naar mijn gevoel een beetje dezelfde vibe als Call It Like I See It. Ik ben heel benieuwd wat jullie vinden van deze band en hun nieuwe nummers. Laat het vooral weten in de reacties! 


Nu is het de beurt aan jullie, om op jou favoriete nummer van Big Time Rush te stemmen! Om de 15 artikelen zal er een artikel komen, waar ik de afgelopen beste nummers aan jullie laat zien. Dus breng zeker je stem uit! Dit kan ook nog in de vorige artikels


Dat was Uit de Schaduw weer voor deze week. Volgende week ben ik weer terug met een nieuw artikel. Heb jij nou een artiest die het verdiend om in het zonnetje gezet te worden? Laat het zeker weten in de reacties en wie weet komt hij/zij volgende week aan bod

Poll: Uit De Schaduw - Big Time Rush
Uit De Schaduw - Big Time Rush

Honey
0%
Call It Like I See It
66,67%
Not Giving You Up
33,33%

Judy

05/01/2023, 18:31

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

.Laraa.

16/08/2022, 22:17

Waar is de tijd dat we keken naar hun serie Big Time Rush... Top tijden!

Lotsie

15/08/2022, 16:27

Een bepaalde groep zong ooit "it's the only life you've got so you've got to live it big time". Maar welke groep was dat ook alweer...

Sem.

15/08/2022, 09:56

Leuk Artikel :) -- (En natuurlijk een top artiest)

Benio

14/08/2022, 20:29

Big time rush was mijn jeugd!!! LMAO

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.5.2)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid