Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
De Zomer Van... Luka
Niets te doen deze vakantie? Neem dan een kijkje in de zomer van Luka!

Lotsie

Leet Weekblad

15/08/2022, 20:15

3

3

Het is weer zo ver, de tijd van het jaar waar we allemaal op gewacht hebben: de zomervakantie! Twee maanden tijd om te genieten van een hoop vrije tijd en mooi weer. Waar zouden de medewerkers van LeetMusic zich mee bezighouden?

Benieuwd? Lees dan verder om erachter te komen hoe je je niet hoeft te vervelen tijdens deze lange vakantie!


Deze week is het woord aan onze PR Expert Luka. Ik schotelde hem twee zomerse dilemma’s voor als voorgerecht, om daarna te eindigen met enkele vragen omtrent reizen en vakantie!

Verre vakantie/vakantie in eigen land
Luka: "Verre vakantie sowieso! Heerlijk culturen snuiven en genieten van lekker warm weer aan verschillende stranden!"

Op vakantie met de wagen/met het vliegtuig
Luka: "Ik wissel het zo veel mogelijk af, met mijn ouders ga ik altijd met de auto en caravan op vakantie, maar als ik alleen ga pak ik meestal het vliegtuig of de trein!"

Wat kies jij? Neem je samen met Luka het vliegtuig naar verre oorden, of blijf je liever dicht bij de kerktoren? Stem mee in de poll in laat het weten in een reactie!

Wat is de leukste reis die je ooit gemaakt hebt?
Luka: "Acht jaar geleden gingen we met de hele familie naar Curaçao om mooie herinneringen te maken met mijn oma. Zij is er al 7 jaar niet meer maar toch denk ik nog vaak aan alle leuke momenten samen op die vakantie!"

Welk liedje doet je meteen aan de zomer denken?
Luka: "Danza Kuduro! Al zo lang als ik me kan herinneren luisteren mijn zusje en ik die altijd onderweg naar vakantie om helemaal in de zomerse vakantiesferen te komen."

Welk monument zou je in de toekomst graag eens willen bezoeken?
Luka: "Ik wil nog een keer heel graag helemaal naar boven op de Eiffeltoren. Ik weet dat het heel basic klinkt, maar de laatste keer dat ik in Parijs was ben ik niet naar boven gegaan omdat mijn hoogtevrees te erg was, daar heb ik nu eerlijk gezegd best veel spijt van..."

Stel je voor dat je organisator bent van een jeugd-/kinderkamp. Welke activiteit zou je zeker met hen willen doen?
Luka: "Sowieso levend stratego in een bos! Toen ik vroeger zelf altijd op kamp ging was dit mijn favoriete activiteit om te doen!"

Bij de zomer horen ijsjes! Wat is jouw favoriete ijssmaak?
Luka: "Ik werk in een ijssalon en daar verkopen we lamponcello ijs, een sorbetsmaak die bestaat uit een combinatie tussen framboos en alcoholvrije limoncello, om je vingers bij af te likken!"

Op een warme zomeravond besluit je met je vrienden naar een bar te gaan. Wat bestel je?
Luka: "Sowieso een fuzetea sunset!"

Als je een nieuwe cultuur zou kunnen ontdekken op een volgende vakantie, welke zou dit dan zijn?
Luka: "Ik heb al best veel van Europa gezien, dus ik zou kiezen voor iets in Zuid-Amerika. Ik ben heel benieuwd hoe het leven er daar uit ziet!"


Heb jij het zomerse gevoel ondertussen ook te pakken na het lezen van dit artikel? Ik alvast wel! Bedankt aan Luka voor zijn leuke antwoorden op de vragen van deze zomerreeks. Vergeet zeker en vast niet te liken als je dit een leuk artikel vond.

Tot volgende week!

Poll: De Zomer Van... Luka
De Zomer Van... Luka

Verre vakantie
60%
Vakantie in eigen land
40%

Judy

05/01/2023, 18:30

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

.Laraa.

16/08/2022, 22:23

Ik kan zowel genieten van een verre vakantie als van een vakantie in eigen land. Het is fijn om andere culturen te leren kennen, maar anderzijds is er ook héél wat te zien in eigen land. Genieten van de zee, klimmen en fietsen in de bergen & bossen, ...

Sem.

15/08/2022, 20:48

Wat is er nou leuker dan een lekkere verre vakantie in een prachtig land. Dan zie je gelijk hoe mooi de andere landen in de wereld zijn :)

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (1)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid