Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
DE GROTE JARIBEAT SHOW S01 E06
De zesde editie van De Grote Jaribeat Show is een feit! Benieuwd hoe het was? Lees dan snel verder!

Accalia

Leet Weekblad

09/08/2022, 16:00

6

6

“Huh, na episode 4 komt toch episode 5?”, ik hoor het jullie al denken, dat klopt inderdaad. Ik moet even mijn excuses aanbieden, ik was heerlijk aan het flaneren op de stranden , Salou, Spanje, toen De Grote Jaribeat Show editie 5 zich afspeelde. Nadat ik flink boos was geworden op de wifi van het appartement, die er niet was, zat er niks anders meer op. Ik kan editie 5 niet posten… Ik baal er enorm van, maar wie weet herrijst de editie wel, net als een Fenix. Gelukkig is episode 6 er wel, lees gauw verder! 


 

De pret roulette ging even anders dan anders, na ieder spel werd er opnieuw. Iedere keer werden we in spanning gehouden, welk spel zou het deze keer zijn? Uiteindelijk kwam hier een winnaar uit. Dit was CozyCutie, ze won de unieke badge! Maar wie is nou Jaribeat zonder verrassingen of plottwists? Er is nog een competitie, wat betekent dat er een tweede winnaar is. Door middel van een leuk berichtje in de shoutlijn, op deze manier kon je kans krijgen op die unieke badge. Wie wil dat nou niet? De winnaar hieruit is geworden… Havermou, ehh, ik bedoel Granola! Het shoutje luidde als volgt: “Jari jij bent echt de allerliefste, allerliefste, allerliefste, maar echt allerliefste bestie. En bovendien heb je onwijs veel talent en doorzettingsvermogen. Ik blijf het je zeggen, keep up!” Ik denk dat Granola twijfelt over het feit of Jari wel de liefste is…
Ik feliciteer jullie allebei van harte met die unieke badge!


 

Een nieuwe week betekent natuurlijk ook een nieuwe Favourite Beat. De mensen die YouTube vaak genoeg afstruinen kennen deze artiest misschien wel. Laten we er een spelletje van maken, de YouTuber begon met het maken van gaming videos. Daarnaast had deze persoon een kanaal met zijn vrienden, genaamd “Sideman”. Naast zijn Youtube leven maakte deze persoon ook al muziek en heeft hij al een eerdere boxing carrière. De veelzijdige man over wie ik het nu heb is niemand minder dan KSI, samen met Tom Grennan maakte hij een liedje, en raad eens? Het is de Favourite Beat! De Favourite Beat van deze week is namelijk: Not Over Yet!


 

Naast dat onze beste Jari een ontzettend goeie radiomaker is, is het ook een hartstikke handige knul. Hij is namelijk zijn studio aan het verbouwen. Helaas is er daardoor geen backstage deze keer, maar wel weer verbeterde radio. Let op mijn woorden, backstage is coming back, beter dan ooit.


Jeetje, het is alweer tijd voor het weetje, dus pak gauw je theetje en geniet een beetje, dan heb je wat leuks te vertellen op je eerstvolgende date’je’. Zo dat was een aardig rijmende zin waar ik erg mijn best op heb gedaan. Ons Maité heeft ook erg haar best gedaan, en dit keer over, ‘hatsju’, stof dus. Je zou denken dat stof uit het niets ontstaat, maar dat is zeker niet waar. Wist je dat er in elke beweging in huis stof ontstaat? Ter illustratie, als er twee mensen over de vloerbedekking lopen, stijgt er twee millimeter stof, dit is net zoveel stof die er vrijkomt als bij het roken van een halve sigaret. Je zou zeggen dat de gordijnen de grootste bron voor het stof zijn toch? Dat is dus niet het geval, gek heh? Het is elektronica. Elektronica wordt constant opgeladen en vangen de meeste stof omdat ze statisch geladen zijn. De TV is de grootste bron. En nog een leuk weetje over stof, zonder stof zou de wereld uit balans zijn. De grijze rondvliegende bolletjes stof bevatten pollen, die de bloemen bestuiven. Ook zou er zonder stof geen wolkje aan de hemel staan, wat betekent geen regen, geen planten en ga zo maar door. Dus eigenlijk is het zinnetje: “geen wolkje aan de lucht en geen vuiltje in de hemel” heel letterlijk genomen. Jeetje, wat moeten we toch zonder stof?! Ik denk dat ik maar eens over de vloerbedekking ga dansen!


Dit was episode 6 alweer, wat gaat dat hard heh? Al zes weken onderweg! Mis het volgende week niet! Wie weet maak jij kans op die badge of hoofdprijs! Ik ga mezelf even in een bad met aloë vera en aftersun gooien, want door dat ik zo hard heb geflaneerd op het strand, zie ik eruit als een kreeft, verbrand dus…

 

Veel liefs,

Nieuwsreporter Celeste.

Judy

05/01/2023, 18:33

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

.Laraa.

16/08/2022, 22:16

Weer een top artikel!

Sem.

15/08/2022, 09:45

Leuk Artikel :)

Lotsie

13/08/2022, 19:47

Wat goed dat De Grote Jaribeat Show ook nog afgestoft wordt, anders weet ik nooit wat er gebeurt op zaterdagavond!

Benio

11/08/2022, 17:48

Echt zo leuk! Kan niet wachten

Saoko

11/08/2022, 17:47

Excitingggg!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.5.2)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid