Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Uit De schaduw - Pentatonix
Deze week zetten we een A-Capella groep in het zonnetje!

Sydney

Muziek Wereld

07/08/2022, 20:00

6

3

Ariana Grande, Taylor Swift, Justin Bieber, deze artiesten kennen we allemaal wel denk ik. Er zijn natuurlijk ook nog artiesten die al wat langer bezig zijn, maar misschien nog niet zo heel bekend zijn. En natuurlijk niet te vergeten de nieuwere artiesten, die net pas zijn begonnen. In deze reeks haal ik de nieuwere artiesten en de minder bekende artiesten “Uit de Schaduw”. Je komt meer te weten over de artiest zelf en over de nummers die ze al hebben uitgebracht. Ook mogen jullie in deze reeks een keuze maken wat jij het beste nummer vindt van de desbetreffende artiest. Ben jij ook benieuwd welke artiest we deze week in het zonnetje zetten? Lees dan zeker snel verder!


Deze week zetten we Pentatonix in het zonnetje!


  • Pentatonix is een Amerikaanse A-Cappela band. 
  • De band bestaat uit de leden, Mitch Grassi, Scott Hoying, Kirstin Maldonado, Kevin Olusola en Matt Sallee. 
  • De groep staat bekend om het maken van covers. Ze maken ook originele nummers. Zo hebben ze al 2 albums waar originele muziek op staat. 
  • In 2021 brachten ze een album uit met hun eigen nummers genaamd “The Lucky Ones”. Hun eerste album met eigen nummers brachten ze uit in 2015 en werd naar hun artiestennaam genoemd.

In deze reeks bespreek ik 3 nummers van de desbetreffende artiest. Onderaan het artikel kan jij stemmen welk nummer jij het beste vindt. Beluister de nummers ook zeker via een streamingsdienst, zodat je weet waar je op stemt. Het beste nummer wordt dinsdag bekend gemaakt in dit artikel. Hou het dus zeker in de gaten!


Happy Now

Zoals al eerder vermeld is Happy Now een van hun eerste originele singles. De single werd op 14 augustus 2020 uitgebracht. Het nummer is natuurlijk ook te vinden op het album “The Lucky Ones”. Zanger Scott verteld over het nummer dat het hoop en een nieuw begin laat zien. 

A Litte Space

Ook dit nummer is te vinden op het album “The Lucky Ones”. Het nummer heeft een erg pakkend ritme, waardoor het misschien best vrolijk over komt. De tekst daarintegen gaat over een moeilijke relatie waarin iemand vraagt om meer ruimte. 

Can’t Sleep Love

Can’t Sleep Love is de eerste originele track van deze A-Capella groep.Can’t Sleep Love werd uitgebracht in 2015.  Het nummer gaat over het gevoel van niet kunnen slapen door de hoeveelheid liefde die je ogen openhoudt. Wat vinden jullie van het eerste originele nummer van deze groep? Laat het zeker weten in de reacties! 


Nu is het de beurt aan jullie, om op jou favoriete nummer van Pentatonix te stemmen! Om de 15 artikelen zal er een artikel komen, waar ik de afgelopen beste nummers aan jullie laat zien. Dus breng zeker je stem uit! Dit kan ook nog in de vorige artikels.


Dat was Uit de Schaduw weer voor deze week. Volgende week ben ik weer terug met een nieuw artikel. Heb jij nou een artiest die het verdiend om in het zonnetje gezet te worden? Laat het zeker weten in de reacties en wie weet komt hij/zij volgende week aan bod!

 

Poll: Uit De Schaduw - Pentatonix
Uit De Schaduw - Pentatonix

Happy Now
60%
A Little Space
20%
Can't Sleep Love
20%

Judy

05/01/2023, 18:34

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

.Laraa.

16/08/2022, 22:24

Fijn om weer een nieuwe artiest te leren kennen!

Sem.

15/08/2022, 09:58

Leuk Artikel :)

Benio

11/08/2022, 21:03

Saoko ik heb precies 't zelfde! haha, echt grappig denk wel dat iedereen 't zn 'jeugd' kan noemen :P

Saoko

11/08/2022, 17:50

Pentatonix brengt mij echt op memories vroeg luisterde ik het echt veel! Heel iconisch!

Accalia

10/08/2022, 22:05

Pentatonix is een van m'n favo muziekgroepen/-artiesten. Ik luister er zeker graag naar! Nog enkele suggesties: coffee In Bed, I Just Called To Say I Love You, Over The River en nog vele meer, zeker een aanrader!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (1)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid