Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
De Zomer Van... Kiara
Niets te doen deze vakantie? Neem dan een kijkje in de zomer van Kiara!

Lotsie

Leet Weekblad

08/08/2022, 20:15

5

2

Het is weer zo ver, de tijd van het jaar waar we allemaal op gewacht hebben: de zomervakantie! Twee maanden tijd om te genieten van een hoop vrije tijd en mooi weer. Waar zouden de medewerkers van LeetMusic zich mee bezighouden?

Benieuwd? Lees dan verder om erachter te komen hoe je je niet hoeft te vervelen tijdens deze lange vakantie!


Deze week is het woord aan onze DJ Kiara. Ik schotelde haar twee zomerse dilemma’s voor als voorgerecht, om daarna te eindigen met enkele vragen omtrent reizen en vakantie!

Werken op een camping/speelpleinwerking
Kiara: "Aaa moeilijke! Want zelf geef ik al bijna 5 jaar speelpleinwerking en dat doe ik ontzettend graag, maar... dat gaat zo snel voorbij dus misschien dan toch wel op een camping want die zijn het hele jaar van de partij!"

Luxueuze cruise/safari
Kiara: "Safari 100% zeker! Ik ga liever op avontuur dan dat ik het geld zwem en op luxueuze cruise ga. Maar ik vind nooit de juiste vrienden voor op safari te gaan of wat anders avontuurlijks te doen."

En... wat kies jij? Genieten van de frisse bries op het cruise schip of toch maar wilde dieren ontdekken op safari? Stem mee in de poll en laat een reactie achter met jouw voorkeur!

 

Wat is de leukste reis die je ooit gemaakt hebt?
Kiara: "Wij gaan eigenlijk al heel lang niet meer op reis, de laatste reis was naar Nederland toen ik 9 jaar was. Maar toen ik in het eerste middelbaar zat deed ik aan handbal, toen kregen we de kans om mee te gaan naar Tsjechië om daar uiteindelijk wedstrijden te spelen tegen allemaal verschillende landen! En om eerlijk te zijn was dit dan wel echt de leukste reis die ik tot nu toe al heb gemaakt."

Welk liedje doet je meteen aan de zomer denken?
Kiara: "Gewoon een remix met goeie nummers en vooral de beat natuurlijk! Maar als we kijken zonder dat... dan zeg ik Be The One - Dua Lipa, het nummer geeft me een gevoel waarin ik mezelf wel herken en bovendien kwam dit gevoel ook in me op tijdens de zomer."

Welk monument zou je in de toekomst graag eens willen bezoeken?
Kiara: "Moest ik de liefde van mijn leven al ontmoet hebben zou het antwoord duidelijk de Eiffeltoren in Parijs zijn. Maar ik neem alvast mijn rugzak om op tocht te vertrekken, want er zijn zoveel monumenten in de wereld dat ik die wel eens van dichtbij wil gaan ontdekken! Dus ik ga door ieder land en wees de nieuwsgierige studente die opzoek is naar de geschiedenis van alle monumenten die ik tegenkom!"

Stel je voor dat je organisator bent van een jeugd-/kinderkamp. Welke activiteit zou je zeker met hen willen doen?
Kiara: "Dit is weer zo'n vraag waarbij ik mijn hoofd letterlijk breek! De voorbije jaren heb ik zelf zoveel leuke activiteiten in elkaar gestopt, natuurlijk ook ideeën opgedaan bij andere leiding. De meeste kinderen vinden het gewoon al fantastisch dat je er tijd in stopt om hun een gigaleuke zomer te geven! Maar ik denk dat mijn voorkeur wel gaat naar GO-IV en natuurlijk niet te vergeten een escape room."

Bij de zomer horen ijsjes! Wat is jouw favoriete ijssmaak?
Kiara: "Bij het horen van ijsjes ren ik gelijk de winkel in recht naar het diepvries gedeelte! Als afkoeling zou ik misschien nog wisselen van plaats met de ijsjes, maar eerst ga ik op zoek naar een pot Ben & Jerry ijs om helemaal uit te lepelen. Oh wacht je wilde mijn favoriete smaak weten toch? Hmm die heb ik niet het belangrijkste is dat ik ijs heb, dan ben ik het gelukkigste kind op aarde!"

Op een warme zomeravond besluit je met je vrienden naar een bar te gaan. Wat bestel je?
Kiara: "Eerst en vooral een ijskoud watertje om natuurlijk af te koelen! Daarna zou ik gaan voor een goeie zoete mocktail, welke dit precies is mag men zelf kiezen zolang die maar zoet is. Daarnaast loop ik nog terug om een grote borrelplank te bestellen, want Lotte betaalt toch? Of heb ik dit verkeerd begrepen... want dan mag je mijn bestelling terug weghalen dankjewel!"

Als je een nieuwe cultuur zou kunnen ontdekken op een volgende vakantie, welke zou dit dan zijn?
Kiara: "Er zijn zoveel culturen in de wereld dat ik het moeilijk vond om er specifiek 1 uit te kiezen. Dus heb ik een combinatie gemaakt van Sadhoes en Emberá indianen, als niemand je kent moet je gewoon abnormaal kunnen doen vind ik. Dus strepen op je gezicht en je verplaatsen door met een kano rond te peddelen lijkt me fantastisch, niet voor de rest van mijn dagen natuurlijk! Oh en laten we een stukje cultuur van de Maori’s nemen, namelijk de Haka want dansen, brullen en dat soort zaken kunnen natuurlijk niet ontbreken. Al ga ik wel de Emberá indianen wat tegenstribbelen want ik ga niet met alleen een rokje rondlopen."


Heb jij het zomerse gevoel ondertussen ook te pakken na het lezen van dit artikel? Ik alvast wel! Bedankt aan Kiara voor haar leuke antwoorden op de vragen van deze zomerreeks. Vergeet zeker en vast niet te liken als je dit een leuk artikel vond.

Tot volgende week!

Poll: De Zomer Van... Kiara
De Zomer Van... Kiara

Luxueuze cruise
50%
Safari
50%

Judy

05/01/2023, 18:33

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

.Laraa.

16/08/2022, 22:26

Ik kies dan toch voor de cruise. Een safari lijkt me toch net iets té avontuurlijk...

Sem.

15/08/2022, 09:44

Een leuk safari-avontuur is altijd het leukste...

Benio

11/08/2022, 17:51

Toren van Parijs lijkt me ook m'n hele leven lang super leuk! haha

Saoko

11/08/2022, 17:49

OEEEEEEEEEEEEEEE

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid