DJ Willie ... met
luisteraars!
Huidig nummer:
De Grote Jaribeat Show S01 E04
De vierde editie van De Grote Jaribeat Show is een feit! Benieuwd hoe het was? Lees dan snel verder!

Lotsie

Leet Weekblad

26/07/2022, 16:00

4

5

Heyhoi! Voor de verandering is hier Celeste, kuch kuch. Nee even zonder grappen, de vierde editie van De Grote Jaribeat Show alweer. Time flies when you are having fun right? Kon je er om welke reden dan ook niet bij zijn? Niet getreurd! Ik zet alles voor je op een rijtje!


Ohw nee, een storing bij het rad? Wat krijgen we nou? PANIEK! Of toch niet? Jari houdt ons in spanning, want hij gaat het toch wagen, hij geeft een flinke draai aan het rad. Ai ai ai, dat rad klonk niet heel goed. Helaas, vandaag zonder het rad. Maar Jari zou Jari niet zijn als hij niks anders in petto zou hebben, de prijzenkast is weer goed gevuld met een straatwaarde van 1000 belcredits. Dit is omgerekend 40 euro, dus je kunt gewoon 40 euro winnen! Ik had het wel geweten als ik jullie was. Daarnaast uiteraard ook de badge en de trolprijs. Het spel dat wordt gespeeld is een uniek spel wat nog niet eerder is gespeeld op Leet, je moet namelijk swipen naar links en naar rechts, weet je wel net zoals op Tind…

De bedoeling van het spelletje ‘Its time to move’ is om uit handen te blijven van het eendje, maar pas op! De muren komen op je af! Zodra je in het veld komt, begint het spelletje direct, dus wakker worden! Je hebt 60 seconden de tijd om het vol te houden. En, is het je gelukt?

Het was spannend, maar de grote winnaar is Mahogany! We kunnen er lang en kort over praten, hoe gezellig ik het ook vind, maar om maar met de deur in huis te vallen, Mahogany won niets minder dan de enige echte unieke badge! Nu mag jij ook met deze super toffe unieke badge rondlopen! Hij is echt heel stoer, show hem zeker aan al je vrienden en maak ze lekker jaloers zou ik zeggen ;).


Natuurlijk is onze enige echte Jaribeat weer op zoek gegaan naar de beste beats, en daar kwam dit keer deze geweldige song uit, namelijk: The Calling van niemand minder dan Tchami en Marten Horger. Een heerlijk nummer, al zeg ik het zelf, het is echt een “vibe nummer”. Ken je dat? Dat je lekker buiten zit met een koud drankje in je hand? Zo’n soort nummer. Over koude drankjes gesproken, blijf zeker lezen tot “Theetje Weetje”, daar vertelt Maité je meer over gekoelde Fanta.


We proberen deze dagen zoveel mogelijk te recyclen, ik doe er in ieder geval hard aan mee, zo ook de artiesten. De artiesten doen het echter op een iets andere manier dan wij, wij zijn gewend het plastic te scheiden van het restafval, maar hoe doen die artiesten dat? Het is simpel, de artiesten vegen het stof weg van een oude hit, en stoppen het in een nieuw jasje. Hatsjoe! Jeetje die nies kwam van ver, maar ik kan niet zo heel goed tegen stof, maar goed dat die artiesten de boel maar eens afstoffen. Een paar voorbeelden hiervan zijn zijn: Toto, met Africa. Dimitri Vegas en Like Mike hebben dit in een nieuw jasje gestopt, namelijk met het liedje “Selfish”. Ik ga nu even Jari een beetje exposen, hij is namelijk enorme fan van Ariana Grande, maar zij is hier ook schuldig aan. 7 rings is gestolen uit de film “The Sound Of Music” en zo zijn er natuurlijk nog veel meer! Als jij eens naar de radio luistert in de auto, of natuurlijk naar LeetMusic luistert, hoor jij dan ook weleens gestolen liedjes? Wij lezen het graag terug!


Daar is onze enige echte Maité weer met haar leuke weetjes! Het is zo warm, het behang valt spontaan van de muren. Maar zo’n koud drankje, zoals Fanta, kan op zo’n hete dag als vandaag wel erg verfrissend zijn. Wisten jullie dat de naam van Fanta is afgeleid van de Duitse woorden fantastisch en fantasievol? Wisten jullie ook dat Fanta pas de smaak kreeg in 1955, zoals wij de smaak nu kennen? Dit gebeurde in Italië. Persoonlijk dacht ik dat het uit Amerika kwam, maar de (sinaas)appel valt dus niet ver van de boom! Wat is jullie favoriete drankje? Laat het zeker weten!


Het was me toch weer een show dames en heren, ongekend. We hebben wat geleerd over Fanta, we weten nu hoe de beste artiesten de nieuwste hits maken en we hebben ontzettend veel spanning ervaart bij het nieuwe zelfbedachte spel van onze Jaribeat. Volgende week editie nummer 5 alweer, ben jij erbij?

Veel liefs,
Nieuwsreporter Celeste.
 

Sem.

26/07/2022, 20:37

Wat een tof Artikel :)

Lotsie

27/07/2022, 10:35

Fanta lust ik wel! Goed dat ik er nu meer over weet

.Laraa.

29/07/2022, 22:45

Ik drink al héél mijn leven Fanta en heb dit nooit geweten... :O

Caitlin

02/08/2022, 12:56

En wat een show was het! heb er van genoten

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (1)

LeetMusic (Build V1.2.4)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid