Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
De Grote Jaribeat Show S01 E03
De derde editie van De Grote Jaribeat Show is een feit! Benieuwd hoe het was? Lees dan snel verder!

Celeste

Leet Weekblad

19/07/2022, 16:00

3

5

Hey! Celeste hier! Wat was de derde editie van De Grote JariBeat Show weer één en al vermaak, sensatie, opwinding en nog zoveel meer emotie. Kort gezegd het was weer een geslaagde editie! Maar kon jij er deze editie niet bij zijn? Geen probleem! Ik zet speciaal voor jou nog alles even op een rijtje!


De show werd goed afgetrapt met een harde spin aan De Pretroulette. Maar toen het rad eenmaal zijn snelheid verloor, stopte het rad op de prachtige kleur… Roze! En dat kleur is gekoppeld aan het spel.. *Tromgeroffel 🥁...* Last Man Standing!

De bedoeling van dit spel is om niet gebeten te door de blauwe draken. Blijf je als laatste over? Dan win je! Ik kan je dan ook al meteen zeggen dat JariBeat zijn prijzenkast opnieuw goed aangevuld is! Op de onderste plank vind je de trolprijs! Wat deze editie een hele unieke prijs is geworden: namelijk je eigen reclamespot tijdens De Grote JariBeat Show! Op de plank daarboven bevind zich de badge van de show! En de laatste en bovenste plank bevat natuurlijk weer de hoofdprijs oftewel 1000 belcredits!

Voor we de grote finale ronde spelen had JariBeat eerst nog een paar opwarm rondes voorzien. Deze werden uitbetaald voor 50 belcredits per ronde. Deze rondes werden gewonnen door Daimy, Sarcos en JorenBE. Maar de uiteindelijke overwinning ging toch naar Rose! Zij ging uiteindelijk naar huis met de trolprijs! Dat betekend dat zij de eerste winnaar is die de trolprijs wint. Ze wint dan ook meteen een leuke reclamespot!

 


Er kan maar één de beste zijn en dat was deze week een nieuwe beat van The Partysquad, LA$$A en Turfy Gang. Deze artiesten hebben samen een pareltje uitgebracht met de naam Mooi Van Ver. In het liedje hebben ze een bier bril aan wat eigenlijk betekend dat ze teveel hebben gedronken en ze dus niet helemaal helder kunnen nadenken als ze teveel alcohol op hebben. Daarom lijkt alles van ver mooier te zijn dat het daadwerkelijk is.


Deze week nam Jari je mee achter de schermen bij de LeetMusic sollicitaties! Dat is een zeer relevant topic aangezien de sollicitaties open staan!

Hij kreeg namelijk achter de schermen tijdens zijn show een telefoontje met de vraag waar de sollicitant op moest letten tijdens het presenteren op de radio. Aangezien JariBeat al enige jaren ervaring heeft was hij dan ook dé perfecte persoon om uit te leggen wat je het beste kan doen maar ook heeft Jari enkele voorbeelden gegeven van wat je niet moet doen!

Hier zijn enkele goeie tips die jij kan meenemen bij het solliciteren voor DJ:

  • Vervorm je stem niet, wees gewoon lekker jezelf
  • Probeer wat leuke inhoud te verzamelen om je uurtje leuker te maken.
  • Bereid je uurtje voor, maar ook niet té goed zodat het nog spontaan overkomt.
  • Je kan dingen vertellen die je meemaakt in je dagelijks leven, maar let op dat het geen therapie sessie wordt!
  • Speel in op de kamer. Let er wel op dat je enkel inspeelt op positieve dingen en niet de negatieve dingen.

 


 

Deze week heeft Maité een weetje over één van de mooiste insecten op deze planeet. Althans dat vindt onze JariBeat. Maité is zelf niet zo’n liefhebber van de vlinders.

Vlinders zijn afkomstig van een rups. Maar wist jij ook dat van alle vlinder rupsen maar 1 tot 5 % vlinder wordt! De rest sneuvelt jammer genoeg voor dat ze zich kunnen verpoppen tot vlinder. De oorzaak hier van komt door de vogels! Omdat vogels hun jongen namelijk voeren met die rupsen. Gelukkig leggen vlinders meer honderden eitjes! Een Dagpauwoog kan wel tot 800 eitjes leggen!

Maar pas op! Vlinders zijn eigenlijk super belangrijk voor de voedselketen want als een vlinder minder eitjes legt, is er ook minder voedsel voor de vogeltjes.


Jeetje wat was dit weer een leuke editie. We hebben nieuwe dingen geleerd over vlinders, super leuke beats gehoord en tips gekregen waar je op moet letten als DJ! Volgende week is alweer de vierde editie van De Grote Jaribeat Show, wat gaat de tijd toch snel! Ben jij er volgende week bij?

Veel liefs,
Nieuwsreporter Celeste.

Keet

22/07/2022, 19:56

Vlinders zijn echt de mooiste insecten die er zijn <3

Sem.

21/07/2022, 10:48

Wat een leuk Artikel :)

Lotsie

21/07/2022, 10:42

Maité, hoe kan je nu niet van vlinders houden?

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid