Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Deze albums verwachten we in 2018!
Hier lees je meer over welke albums wij verwachten in 2018!

Willie

Muziek Wereld

0

0

De eerste week van 2018 zit er alweer bijna op! Maar we hebben er natuurlijk nog veel te gaan. En ook in 2018 zullen er weer albums uitkomen! En hier heb ik een lijstje voor jullie neergezet met de artiesten waar wij binnenkort/dit jaar een album van verwachten!

Camila Cabello

Zeer binnenkort zal er een album van Camila Cabello uitkomen! De titel van het album zal zijn Camila. We kunnen Camila kennen van natuurlijk haar grote hit 'Havana', wie ken die nou niet? Dit album zal waarschijnlijk uitkomen op 12 januari! Houdt het nieuws dus goed in de gaten!

Charlie Puth 

En ook van bekende artiest Charlie Puth is het al bekend! Een zeer nieuw album dat eraan gaat komen. Met de naam Voicenotes. Deze naam is ook bewust gekozen, hij heeft het vernoemd naar de voicenotes-app. Maar waarom heeft hij het daarnaar vermoend? Op deze app had hij een aantal spraakopnamens staan die uiteindelijk dit album hebben gevormd! En dit album zal ergens in januari uitkomen, maar wanneer precies is helaas niet bekend!

Muse

 Bij deze band, de band Muse. Is het nog niet helemaal bekend of er wel echt een album gaat komen, maar we hopen natuurlijk van wel! En wat we wel kunnen verwachten zijn nieuwe nummers van de band. Deze band bestaat uit 3 leden; Matthew Bellamy, Christopher Wolstenholme & Dominic Howard. In december zei de band dat ze inplaats van albums meer singles willen gaan maken! Maar helaas weten van de singles/albums die gaan komen van deze band niet wanneer! Maar we weten natuurlijk wel dat ze ergens in 2018 zullen komen.

The 1975

The 1975, de band. Ook hun komen weer met een gloednieuw album, de naam van dit album zal zijn Music For Cars. Welke nummers er in het album zitten is helaas nog niet bekend. Wanneer dit album uitkomt weten we gelukkig wel al! Dit zal zijn op 1 juni. Dat duurt dus nog wel even vergeleken met de andere albums!

Dit was helaas alweer het lijstje. Hopelijk heb je ervan genoten!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (1)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid