Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
De Zomer Van... Rudy
Niets te doen deze vakantie? Neem dan een kijkje in de zomer van Rudy!

Lotsie

Leet Weekblad

18/07/2022, 20:15

6

8

Het is weer zo ver, de tijd van het jaar waar we allemaal op gewacht hebben: de zomervakantie! Twee maanden tijd om te genieten van een hoop vrije tijd en mooi weer. Waar zouden de medewerkers van LeetMusic zich mee bezighouden?

Benieuwd? Lees dan verder om erachter te komen hoe je je niet hoeft te vervelen tijdens deze lange vakantie!


Deze week is het woord aan onze DJ beheerder Rudy. Ik schotelde hem twee zomerse dilemma’s voor als voorgerecht, om daarna te eindigen met enkele vragen omtrent reizen en vakantie!

 

Op vakantie met je vrienden/gezinsvakantie
Rudy: "Dit dilemma is niet zo moeilijk! Ik heb zeker een goede band met mijn familie maar als het op vakantie aan komt dan vlieg ik liever met mijn vrienden ergens heen! Nou moet ik wel bekennen dat ik met mijn moeder dit jaar naar Londen ben geweest, dat was ook wel gezellig, maar met mijn vrienden heb ik toch net wat meer overeenkomsten in interesses!"

Wat voor Rudy een eitje is, is misschien een hele opgave voor jou! Stem op jouw keuze voor het eerste dilemma in de poll onderaan dit artikel.

 

Dagje naar een pretpark/Dagje naar het strand
Rudy: "Oei deze vind ik daar in tegen wel moeilijk hoor! Ik vind beide heel leuk. Maar als ik dan toch moet kiezen ga ik denk ik voor het pretpark! Dit omdat ik mij hier nog net iets langer kan vermaken en ik ben gek op achtbanen."

 

 

Wat is de leukste reis die je ooit gemaakt hebt?
Rudy: "Ik denk dat de leukste reis toch wel Budapest met mijn vrienden is geweest, ik baalde ook echt dat ze eerder weggingen dan dat ik ging.. Ik mocht hun een beetje rondleiden door de stad en we zijn heerlijk op stap geweest terwijl dat in Nederland op dat moment coronatechnisch nog niet kon."

Welk liedje doet je meteen aan de zomer denken? Waarom?
Rudy: "Luisteraars die wel vaker tijdens mijn uren mee luisteren zullen snel het antwoord weten, dit is namelijk Kid Rock met All summer long! Heerlijk plaatje!"

Welk monument zou je in de toekomst graag eens willen bezoeken?
Rudy: "De Eiffeltoren... maar dan wel in Las Vegas! Makkelijk misbruik maken van de vraag om mijn droomvakantie te spoileren!"

Stel je voor dat je organisator bent van een jeugd-/kinderkamp. Welke activiteit zou je zeker met hen willen doen?
Rudy: "Ik denk het gezamelijk organiseren van een bonteavond/playbackshow, dat vond ik als kind namelijk helemaal geweldig!"

Bij de zomer horen ijsjes! Wat is jouw favoriete ijssmaak?
Rudy: "Oh oh oh, ijs! Zovaak eet ik geen ijs, maar als ik dan ijs haal doe ik dat altijd bij zo’n salon. Die heeft koffieijs en dat vind ik heerlijk. Maar ik moet bekennen dat ik drop ijs stiekem ook heel top vind!"

Op een warme zomeravond besluit je met je vrienden naar een bar te gaan. Wat bestel je?
Rudy: "Simpel! Een Mojito natuurlijk!"


Als je een nieuwe cultuur zou kunnen ontdekken op een volgende vakantie, welke zou dit dan zijn? Waarom?
Rudy: "Ik zou heel graag van de cultuur in de VS willen proeven. Omdat je dat natuurlijk veel terug ziet in films en series en ik ben gewoon heel benieuwd of alles daar echt zo groot is als men zegt."


Heb jij het zomerse gevoel ondertussen ook te pakken na het lezen van dit artikel? Ik alvast wel! Bedankt aan Rudy voor zijn leuke antwoorden op de vragen van deze zomerreeks. Vergeet zeker en vast niet te liken als je dit een leuk artikel vond.

Tot volgende week!

Poll: De Zomer Van... Rudy
De Zomer Van... Rudy

Op vakantie met vrienden
75%
Gezinsvakantie
25%

Judy

05/01/2023, 18:47

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Benio

12/08/2022, 10:43

Echt een leuke artikel! haha

Keet

22/07/2022, 19:57

RUDY RUDY RUDY AAAAHAAAHAAAAAAAAA, waar is mijn fuzetea?

.Laraa.

20/07/2022, 11:35

Weer een top artikel!

Sem.

19/07/2022, 11:45

Leuk Artikel :)

Rudy

18/07/2022, 20:31

Ik ben het helemaal met dit artikel eens!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid