Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
[De Grote Jaribeat Show] S01 E02
De tweede editie van De Grote Jaribeat show is een feit! Benieuwd hoe het was? Lees dan gauw verder, en misschien maak je bij dit artikel nog kans op prijzen!

Celeste

Leet Weekblad

12/07/2022, 16:00

8

7

Heyhoi! Celeste hier! Horen jullie ook nog steeds die goeie jingle van “De Grote Jaribeat Show”? Ik wel! Heb je de show gemist om wat voor reden dan ook? Geen probleem! Ik zorg dat je weer helemaal up to date bent, en aan het einde heb ik nog een leuke verassing. Lees gauw verder!

 

 

Jeetje, volgens mijn horloge stijgt mijn hartslag van dat rad, maar wat is het ook spannend. Op welke kleur landt het rad deze keer? Geel, groen of dan toch rood? Ik laat jullie niet langer in spanning. Ook deze keer is het groen en gaan we weer lekker het spelletje “Colour Match” spelen. De bedoeling is dat je hetzelfde kleurenpatroon als het voorbeeld creëert met behulp van kleurtegels. Wie dit het meeste doet aan het einde van het uurtje wint een prijs. De prijzen van deze week zijn 1000 belcredits of, de badge, of een trolprijs. De trolprijs bestaat deze week uit een meerkeuze prijsje: A = koop voor 250 bc de badge, B = 50 belcredits (easy win) of C = dobbel 6 en win de 1000 belcredits én de bade. De winnaar is onze enige echte Marije.. Ze kiest voor het rechter gordijn, maar de grote vraag is wat zit daarachter? Wat een spanning, links zit de badge, in het midden de trolprijs, wat betekent dat Marije. de hoofdprijs heeft gewonnen van maar liefst 1000 belcredits. Marije., van harte gefeliciteerd!

 

 

“Huh, is het kopje Pret Roulette niet klaar na de winnaar? Maar dat was vorige keer toch ook? Ik snap het niet meer?”, Jari en ik horen jullie denken, maaaarrrr dit is de verassing waar jullie op hebben gewacht! Toen er aan het rad van de Pret Roulette werd gedraaid, werd er stiekem achter de schermen ook aan een rad gedraaid. Speciaal voor de mensen die de show gemist hebben, is hier nog een andere kans om in de prijzen te vallen. Het rad landde op het spelletje “Pop the pixels”! De bedoeling is dat jullie in de comments een ballon kiezen, bijvoorbeeld B2. Achter een van deze ballonnen zit een muntje verstopt, wie de balloon raadt met het muntje erachter, wint een prijs.  In de volgende editie kun je lezen wie die prijs heeft gewonnen. Jaribeat of ik (Celeste) zou contact met de winnaar opnemen om de prijs te innen. De prijs van deze keer is 50 belcredits. Veel succes, en hopelijk prik jij de juiste ballon kapot!
*Bij een gelijk spel bepaalt het rad de winnaar, maximaal 1 antwoord insturen

 

 

De eerste keer dat Jaribeat dit lied hoorde was tijdens zijn werk, en hij voelde zich direct superieur. Zet je volume op standje burenruzie en doe ze de groeten van je favourite Jaribeat! De favourite beat van deze week is namelijk “This Feeling”, van de Braziliaanse DJ Vintage Culture en het Italiaanse duo genaamd “GoodBoys”! Wat een heerlijke plaat is dit ook! Goed dansnummer, dus lieve allemaal, trek je dansschoenen maar aan!

Bij deze backstage heeft Jaribeat een luxe vliegticket gekocht en gaat hij met jullie op vakantie! Ik heb mijn vliegangst overwonnen voor deze tijdreis, het is niet zomaar een vliegtuig, het is een JBT 3000, ook wel de Jari Beat Tijdmachine 3000 genoemd. Van klassiek tot pop, en van Micheal Jackson tot Luis Fonsi, captain Beat heeft alles op een rijtje voor jullie gezet! We begonnen de reis in 1700, met “hallelujah”. We vlogen snel door richting 1800, waar wat paniek onstond. Gauw door dus, we houden niet van paniek. In 1900 was de Franse taal de trend, maar dat verstaan Jari en ik niet zo goed, gauw door naar 1988, de king of pop, Micheal Jackson. Na Micheal Jackson kwam in 1995 het liedje “Gangsta’s Paradise” uit, voor de echte “gangsta’s”. We vlogen een jaartje verder, 1996, Thriftshop van Macklemore. Na een bezoekje te hebben gebracht bij Macklemore, vervolgden we de reis. We zijn aangekomen in 2000, captain Beat ‘played with your heart’ bij het liedje “Oops I di dit again”. Vervolgens gingen we naar dearen 2008 en 2009, waar Katy Perry en Adele wat meer opkwamen, en nu zijn ze niet meer weg te denken uit de hitlijsten. Na een kleine plaspauze in 2010 gingen we door naar 2015, 2016, 2017 en 2018 waar we genoten van de liedjes “Lean On”, Cheap Trills” en natuurlijk de zomerhit “Despacito”. In 2018 danste we nog op het liedje “Sunflower”, maar waar dansen we eigenlijk nu op? Ik hoor het graag van je in de comments (vergeet natuurlijk niet pop the pixels erbij te zetten!).

 

Vorige week hadden we aardbeienthee, zou ik deze week maar voor bosvruchten gaan? Ah joh, dat doet er niet toe. Wat er wel toe doet is het Theetje Weetje van ons Maitétje. Horen we daar een primeur? Jazeker! Maité speelt sinds kort piano, zelf zegt ze dat ze niet zo goed is, maar daar geloof ik niks van. Tijdens het bespelen van een piano, of een ander instrument, voel je een leuk gevoel. Dit komt door dopamine. Door het horen van muziek komt er dopamine vrij ijn je lichaam. Deze stof komt bijvoorbeeld ook vrij bij lekker eten, drugs of verliefd zijn. Uit een onderzoek is gebleken dat planten beter groeien met muziek, dus laten we dat gaan testen! Maar hoe? 'Für Elise' van Mozart spelen op de piano naast je plantjes? Dat is veel te veel gedoe, dus je kunt ook met je plantje naar De Grote Jaribeat Show luisteren! Misschien vindt je plantje de Favourite Beat van deze week ook wel leuk!

 

Jeetje wat was dit weer een leuke editie. We hebben nieuwe dingen geleerd over dopamine, super leuke beats gehoord en je kunt (nogmaals) in de prijzen vallen! Wie wil dat nou niet?! Volgende week is alweer de derde editie van De Grote Jaribeat Show, wat gaat de tijd toch snel heh?! Ben jij er volgende week bij?

Veel liefs,
Nieuwsreporter Celeste.


 

Judy

05/01/2023, 18:52

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Keet

22/07/2022, 20:05

Vandaaaag is blauww, de kleur van onze Jari! Ziet er uit als een hele leuke show!

JariBeat

17/07/2022, 17:42

Ik heb weer genoten! Hopelijk ben jij ook volgende week bij het grootste feestje van jouw week! Tot zaterdag 20! :D

Sydney

17/07/2022, 13:51

Heel leuk artikel weer! Helaas de show weer gemist, maar wat top dat deze reeks er is! Heb nog steeds het gevoel dat ik er dan gewoon bij ben geweest.

Lotsie

14/07/2022, 19:55

Wat een geweldige show en reeks!

Radiaze

12/07/2022, 22:06

Wat n top artikel Celeste! Because of you hoef ik gelukkig niks te missen ookal kan ik er niet bij zijn ^.^ Topper dat je bent!

Sem.

12/07/2022, 22:05

Ik moet echt tijd gaan vrij maken, want ik wil gewoon bij de show zijn komende zaterdag :)

.Laraa.

12/07/2022, 16:59

Wat een top show!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (1)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid