Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
[De Grote Jaribeat Show] S01 E01
De allereerste editie van De Grote Jaribeat Show, wat was het een succes. Gemist? Geen probleem! Lees gauw verder

Celeste

Leet Weekblad

05/07/2022, 23:57

4

7

Heyhoi! Nieuwsreporter Celeste hier! Goh, wat was het een leuke eerste show vonden jullie niet? Heb je de show gemist? Niet getreurd! Ik ga je alles vertellen in dit artikel!

 

Ohw jeej daar gaat het rad, hij draait, hij remt, hij stop! Welke kleur zou het zijn, en wat zit er achter die kleur? Ik houd jullie niet langer in spanning, de kleur is… geel! Ik hoor jullie denken: ‘hartstikke mooi, dat geel, maar wat houdt het in’. Het staat voor colour tiles. Bij dit spel lopen per keer dat het gespeeld wordt de prijzen op. De prijs van het eerste spel is 25 BelCredits, en bij het laatste spel kun je 2000 BelCredits winnen en de unieke badge, of, helaas, de troostprijs. Wie is nou eigenlijk de grote winnaar van dit spel en wat heeft deze persoon nou precies gewonnen? De grote winnaar is Zoe: !! Maar kiest ze voor het juiste gordijn? Ze kiest voor de middelste, en daarachter zit verscholen, de Grote Jaribeat Show Badge! Gefeliciteerd Zoe, je bent de eerste die deze badge heeft gewonnen!

 

De favourite beat van deze week is een prachtig nummer. De artiesten Zara Larsson en Alesso geven je kippenvel van het liedje ‘Words’ en dat voor een uptempo liedje. Het liedje gaat over je hart volgen, maar toch ergens wel de angst hebben om ‘I love you’ te zeggen. De zin: ‘I got the words “I love you” sittin’ on the tip of my tongue” vonden Jari en ik erg mooi. Wat denken jullie, zou hij een traantje gelaten hebben?

 

 

Die Jari is ook van alle markten thuis heh, klussen, radio maken en ook nog eens super gave mash-ups maken. Voor deze editie van Backstage heeft onze Jari een super gave mash-up gemaakt, waarvan alles voorbij komt. De mash-up bestond uit beats van Martin Garrix en Madison Bear en deze was super gaaf! Met dank aan onze veelzijdige Jaribeat!

 

Wist je dat Dorito’s ontstaan is in Disneyland? De makers van de Dorito’s hadden een restaurantje in Disneyland, maar in 1964 besloten de koks daar te gaan experimenteren met overgebleven tortilla’s. Ze begonnen deze stukjes te kruiden en te frituren. Echter werd twee jaar later pas het succes van dit experiment ingezien, en werden deze op de markt gebracht. Leuk weetje heh! Bedankt Maite, nu hebben we weer wat bijgeleerd!

 

Dit was hem weer voor deze keer. Blijf zeker luisteren naar De Grote Jaribeat Show, en mocht je deze missen? Geen probleem! Iedere dinsdag breng ik je weer op de hoogte! Er staat jullie een verassing te wachten bij het volgende artikel. Stay Tuned!

Veel liefs,

Nieuwsreporter Celeste

Sydney

07/07/2022, 23:53

Dit artikel geeft me echt t gevoel alsof ik er bij was! Heel leuk! Ga zo door

.Laraa.

07/07/2022, 14:24

Heb een stukje van de show meegemaakt, was leuk! Hoop er deze week weer bij te kunnen zijn! Top artikel. :)

Sem.

06/07/2022, 20:34

Komende zaterdag ben ik zeker weer aanwezig! 😊

Lotsie

06/07/2022, 13:13

Ik kon er helaas niet bij zijn, gelukkig is dit artikel er!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid