Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Rapper Boef in opspraak
De Nederlandse rapper Boef is deze week opnieuw in opspraak. Lees snel verder om hier meer over te weten te komen!

Willie

Muziek Wereld

0

0

Wie kent onze Nederlandse rapper boef tegenwoordig nou niet? De bekende Alkmaarse rapper met Algerijnse-Franse afkomst is de laatste tijd hard aan het werk en zeker veranderd qua gedrag. Maar toch is hij deze week weer in opspraak gekomen door een uitspraak.

 

Sofiane Boussaadia ook wel beter bekend als Boef is deze week helaas weer na een hele lange tijd in negatieve opspraak gekomen door een uitspraak op snapchat. Boef kreeg onderweg pech met de auto, en er zijn drie dames zo lief geweest om hem en een paar vrienden mee te nemen en naar bestemming te brengen. In de auto met deze dames heeft hij een snapchat gemaakt en naar eigen zeggen had hij al een paar drankjes op. Hierin zei hij deze 3 ‘’kechs’’ brengen mij naar huis. Hierop is vele commotie geweest want het komt vrij ondankbaar over op het Nederlandse publiek.

Zelf heeft hij een dag later een filmpje gemaakt waarin hij alle vrouwen in de discotheken heeft uitgemaakt voor hetzelfde waarmee hij de drie dames heeft benoemd. Toen is het helemaal geëscaleerd. Later heeft Boef toch maar eieren voor z’n geld gekozen en zijn excuses gemaakt. Maar ondanks dat weren jongerenreizen en festivals hem en ook zijn er afzeggingen voor optredens voor de rapper.

De organistatie van Paaspop zegt bijvoorbeeld het volgende „Na nieuw en weloverwogen intern beraad is de conclusie getrokken dat de show van Boef geannuleerd dient te worden. Een conclusie waar een groot deel van het Paaspop-publiek achter staat, gezien de vele reacties die Paaspop ontvangen heeft” 

Voor één van zijn optredens in Groningen die vooralsnog wel doorgaat is er een evenement aangemaakt ‘’Bier gooien op Boef’’ Naar mijn mening gaat dit evenement wel heel erg ver. Ik snap dat mensen boos zijn en natuurlijk de uitspraak is verre van slim maar dit evenement aanmaken gaat ver.

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid