Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
[De Grote Jaribeat Show] Introductie
Dé interactieve speelshow voor jou! Ook ontdek je live de beste beats en zijn er bergen met prijzen te winnen!

Celeste

Leet Weekblad

28/06/2022, 16:00

7

7

 

De Grote Jaribeat Show heb je ongetwijfeld al weleens langs horen komen bij een van onze LeetMusic DJ’s, maar nu wordt het echt een feit. Ben jij ook zo benieuwd? Lees dan gauw verder!
 

We horen je al denken: “Allemaal hartstikke leuk, die Jaribeat met zijn show, maar wat is dat nou? En valt er nog wat te winnen?” De Grote Jaribeat Show is een show met ontzettend veel amusement en interactie. Zo zijn er bijvoorbeeld ‘De Pret Roulette’, ‘Favourite Beat’ en nog veel meer leuke items!


 

 

Bij ‘De Pret Roulette’ wordt er een willekeurig spel uitgekozen door middel van het rad. Deze spelletjes kunnen variëren van ‘Raad De DJ’ naar een afvalrace. Dit onderdeel
zou een aardig deel van het uur in beslag nemen, dus mocht je wat willen winnen zou ik zeker even blijven hangen. Er valt een badge te winnen dames en heren!  

 

 

 

Op de plek waar Jari ons momenteel toe aan het lachen is, komt het nummer te staan dat de desbetreffende week de favourite (Jari)beat is.
Tijdens “De Grote Jari Beat Show” vertelt Jaribeat waarom hij dit nummer heeft gekozen en wat hij ervan vindt. 

 


 

Tijdens “Backstage” laat Jari zijn luisteraars van alles zien wat er achter de schermen gebeurt. Zo laat hij bijvoorbeeld een enkel audiospoor horen van een liedje, of geeft hij wat leuke feitjes over een instrument. In de veelzijdige show van Jaribeat kun je zelfs misschien wel leren hoe je DJ wordt. Wie wil dat nou niet?!

 

 

 

Zet de waterkoker maar alvast aan, want na al dat indrukwekkends mag er een pauze ingelast worden met “Theetje Weetje”. Jari doet dit niet alleen maar met Maité. Maité zal de luisteraars een leuk weetje vertellen. Wie houdt er nou niet van een luchtig en humoristisch weetje? “Theetje Weetje” was al een bestaand concept, maar samen met Maité blaast Jari hier een nieuw leven in. Dus, is de waterkoker al klaar? Pas op dat je je tong niet verbrand! 



Nog even wat praktische informatie over “De Grote Jaribeat Show”. De show wordt iedere zaterdag van 20-21 gegeven door onze enige echte Jaribeat. In de show worden nog nooit eerder vertoonde spelletjes gespeeld, en worden er spectaculaire dingen besproken waar geen enkele DJ een uitspraak over zou doen. Uurtje gemist? Geen probleem, iedere dinsdag komt er een artikel online waarin alle highlights besproken worden!

Judy

05/01/2023, 19:04

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

jeffreyeelen

03/07/2022, 11:52

het was geslaagde jaribeat showwwwwwwwwwwwwwwwwww

Lotsie

30/06/2022, 10:08

Zaterdag is het zo ver, en dan nog eens elke dinsdag nagenieten... zin in!

Marije

29/06/2022, 20:29

zo veel zin in!!!!!!

Kiara

28/06/2022, 22:05

Zoveel zin in! Ajuuu paraplu en tot zaterdag😜

.Laraa.

28/06/2022, 20:08

Wat een leuk artikel met leuke afbeeldingen! Is alvast veelbelovend. :)

Sem.

28/06/2022, 18:27

Oehh! Heb er nu al veel zin in! 😊👍🏻

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid