Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Interview met HandMeDown
Alles over haar nieuwe functie...

Willie

LeetMusic

0

0

LeetFM heeft sinds kort een nieuwe website, hierop zijn vanaf nu ook alle medewerkers te zien via de teampagina. Wie de afgelopen tijd veel geluisterd heeft naar de radio weet dat HandMeDown een Hoofd-DJ is van LeetFM, maar wie is ze en wat doet ze precies binnen LeetFM? Tijd om dat eens aan haar te vragen...

Hoi HandMeDown, het zou leuk zijn als jij jezelf eens wilt voorstellen aan de bezoekers van LeetFM. Wie ben je en hoe ben je bij LeetFM terecht gekomen?

Ik ben Joy, bijna 20 jaartjes oud. Ik ben inmiddels afgestudeerd aan de opleiding Management en Office Assistent. Ik was op zoek naar iets nieuws en toen stelde femke voor om samen te solliciteren voor de functie van DJ bij LeetFM. Ik had nog maar één uurtje radio-ervaring, maar toch raapte ik al mijn moed bij elkaar om te solliciteren. Nooit geschoten is immers altijd mis en hier zijn we dan.

Inmiddels maak je al een aantal weken deel uit van het team, wat is je indruk van de radio, het team en de website?

Het is een topteam met een top beheer en top medewerkers! Iedereen is uniek op zijn/haar eigen manier en laat dit duidelijk zien in zijn/haar draaiuren, nieuwsartikelen en competities of grote evenementen. Ook leuk dat we sinds kort een gloednieuwe website hebben, dat maakt het nóg leuker!

Op een gegeven moment ben je benaderd voor een functie als Hoofd-DJ. Hoe is dat in z’n werk gegaan?

Allereerst, ik had dit nooit verwacht. S' nachts, op 1 juni, kreeg ik een berichtje van onze lieftallige eigenaren Dewi en Devona, die mij vroegen of ik interesse had in de functie van Hoofd-DJ. Natuurlijk zei ik volmondig 'ja!' en nu zijn we hier! De eerste periode was ik Hoofd-DJ in opleiding en werd ik dus beoordeeld op mijn werkzaamheden en werd ik hier en daar nog een beetje bijgestuurd door Devona. Alles was in overleg en we gingen samen bezig het beoordelen van DJ's. Langzamerhand werd ik wat losser gelaten en mocht ik steeds meer taken zelfstandig uitvoeren. Tot ik uiteindelijk de functie als vaste Hoofd-DJ kreeg.

Als Hoofd-DJ heb je veel aanvullende taken naast het draaien op de radio. Wat doe je zoal binnen LeetFM en wat vind je het leukste aan deze functie?

Binnen LeetFM ben ik voornamelijk het aanspreekpunt van de DJ's. Ik ondersteun ze door beschikbaar te zijn voor alle vragen, hulp bij het draaien, maar ze kunnen mij ook bereiken als ze willen praten over persoonlijke problemen binnen of buiten LeetFM. Afentoe doe ik de administratie, want alles moet natuurlijk wel goed bijgehouden worden. Ook probeer ik ervoor te zorgen dat het leuk is en blijft voor alle medewerkers om deel uit te maken van het team. Ik ben betrokken bij de sollicitaties van nieuwe DJ's, wanneer de sollicitaties open gaan bekijken we alle sollicitanten goed en beslissen wij of ze een kans verdienen. Ook beoordeel ik de DJ's in het team en geef ik ze tips mocht dat nodig zijn, zodat iedereen zichzelf kan blijven verbeteren. Maar ik blijf natuurlijk ook gewoon nog radio maken voor de luisteraars van LeetFM.

Het leukste van deze functie is dat mensen meer open worden naar je toe. Ook leer je veel mensen kennen door inkomende sollicitaties en merk sneller hoe een persoon in elkaar zit. Wat zijn/haar persoonlijkheid is, sterke en zwakke kanten zijn en vooral de mooie en goede eigenschappen. Je leert de mensen heel goed kennen.

Heel erg bedankt voor je tijd! Heel veel succes nog en we zullen je zeker nog eens gaan horen op de radio van LeetFM!
 

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid