Nu LIVE Romyy & Solardo
Luisteraars
Huidig nummer
Uit de Schaduw - Ella Henderson
Deze week zet ik Ella Henderson in het zonnetje!

Sydney

Muziek Wereld

12/06/2022, 21:30

4

2

Ariana Grande, Taylor Swift, Justin Bieber, deze artiesten kennen we allemaal wel denk ik. Er zijn natuurlijk ook nog artiesten die al wat langer bezig zijn, maar misschien nog niet zo heel bekend zijn. En natuurlijk niet te vergeten de nieuwere artiesten, die net pas zijn begonnen. In deze reeks haal ik de nieuwere artiesten en de minder bekende artiesten “Uit de Schaduw”. Je komt meer te weten over de artiest zelf en over de nummers die ze al hebben uitgebracht. Ook mogen jullie in deze reeks een keuze maken wat jij het beste nummer vindt van de desbetreffende artiest. Ben jij ook benieuwd welke artiest we deze week in het zonnetje zetten? Lees dan zeker snel verder!


Deze week zetten we Ella Henderson in het zonnetje! 


  • Haar volledige naam Gabriella Michelle Henderson is?

  • Ze finalist was van de X factor? In het negende seizoen werd ze uiteindelijk 6e. 

  • Ze heeft samen mogen werken met grotere artiesten zoals, David Guetta en Kygo.

  • Ze het voorprogramma van The Script is?

  • Ze met haar debuutsingle Ghost op nummer 1 kwam in de UK? Dit nummer klinkt jullie misschien ook wel bekend in de oren.


In deze reeks bespreek ik 3 nummers van de desbetreffende artiest. Onderaan het artikel kan jij stemmen welk nummer jij het beste vindt. Beluister de nummers ook zeker via een streamingsdienst, zodat je weet waar je op stemt. Het beste nummer wordt dinsdag bekend gemaakt in dit artikel. Hou het dus zeker in de gaten!


Ghost

Ghost is haar debuutsingle zoals je net hebt kunnen lezen. Het nummer is ook te vinden op haar debuutalbum “Chapter One”. Ze bracht dit nummer al uit in 2014. Met haar eerste single kwam ze dan ook terecht op de nummer 1 in het Verenigd Koninkrijk. 

Hurricane

Hurricane is in samenwerking met het Franse duo Ofenbach. Of moet ik zeggen dat Hurricane in samenwerking met Ella Henderson is? Het maakt ook allemaal niet uit, want het is echt een top nummer. Dit nummer werd uitgebracht in 2021. 

Crazy What Love Can Do

Crazy What Love Can Do is een nummer van David Guetta, Becky Hill en natuurlijk Ella Henderson. Dit is een van hun nieuwste nummers en werd uitgebracht april dit jaar. Het nummer heeft als een van de thema’s female empowerment. Als jij het mij vraagt, vind ik dit echt een top nummer. 


Nu is het de beurt aan jullie! Beluister de nummers en stem op jouw favoriet. Volgende week zondag maak ik in het artikel de afgelopen beste nummers bekend. Dus ook die van Ella Henderson. Dit ga ik vanaf nu doen om de 5 weken. Dus om de 5 weken maak ik de beste nummers van… bekend. 


Dat was Uit de Schaduw weer voor deze week. Volgende week ben ik weer terug met een nieuw artikel. Heb jij nou een artiest die het verdiend om in het zonnetje gezet te worden? Laat het zeker weten in de reacties en wie weet komt hij/zij volgende week aan bod!

Poll: Uit de Schaduw - Ella Henderson
Uit de Schaduw - Ella Henderson

Ghost
50%
Hurricane
50%
Crazy What Love Can Do
0%
0%

Judy

05/01/2023, 19:11

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Lotsie

13/06/2022, 18:22

David Guetta, Kygo... een wereldster dus!

.Laraa.

12/06/2022, 23:44

Weer een top artikel!

Sem.

12/06/2022, 22:38

Leuk Artikel :)

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (5)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid