Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
The Battle #39 ~ Time
Het is de hoogste tijd om te stemmen op je favoriete liedje over tijd!

Lotsie

Muziek Wereld

13/06/2022, 20:15

3

3

Het is weer maandag, en net als vorige week is het dus tijd voor The Battle! In deze reeks stel ik jullie luisteraars telkens twee liedjes voor aan de hand van een weetje, waarna jullie op jullie favoriet kunnen stemmen. De inzet is niet niks: een plaatsje in de playlist voor én door de luisteraars is immers goud waard!

Benieuwd naar de kandidaten van deze week? Lees dan zeker verder.

 


 

THE CONTESTANTS

Het is de hoogste tijd om om erin te vliegen, want bij de kandidaten van vandaag lijkt de tijd wel extra snel te tikken!

 

Big Time Rush ~ Big Time Rush

Een strijd tegen de tijd, dat is wat de jongens van Big Time Rush voeren. We kennen hen allemaal van de gelijknamige serie die te zien was op Nickelodeon. Hierin richten de ex-hockeyspelers een band op die de wereld moet veroveren. Hun eerste poging hiervoor is deze song. Is hun missie volgens jou geslaagd? Laat het weten!

 

Sign of the Times ~ Harry Styles

Deze editie had net zo goed “debut” kunnen zijn, want ook de tweede kandidaat deze week is een eerste nummer, deze keer van Engelse zanger Harry Styles. Het lied kwam uit in 2017 en boekte meteen een groot succes. In Styles’ thuisland belandde het nummer op nummer 1, en ook in Nederland werd het lied bekend. Later zou voor hem nog een hele carrière volgen, die vandaag nog steeds bezig is!


TIME TO VOTE

Dan kunnen we nu eindelijk gaan stemmen! Beluister de liedjes nog een keer heel grondig, en maak dan je keuze door te stemmen via onderstaande poll. Denk goed na, want het lied dat over een week de meeste stemmen heeft, belandt in de LeetMusic playlist voor én door jullie gemaakt!

Vond je dit artikel leuk? Vergeet dan zeker niet te liken en de lezers in de reacties te overtuigen waarom ze voor welk liedje moeten kiezen. Wie weet kan jij als ervaren debattant iedereen overtuigen!

Tot volgende week!

Poll: The Battle #39 ~ Time
The Battle #39 ~ Time

Big Time Rush
50%
Sign of the Times
50%

.Laraa.

14/06/2022, 20:33

Het zijn beide top liedjes, maar mijn voorkeur gaat toch uit naar Big Time Rush. Krijg spontaan weer herinnering naar mijn jeugd!

Sydney

14/06/2022, 08:34

Nou dan ga ik toch wel voor Big Time Rush. Is toch wel een groot deel van mijn jeugd. Ze zijn trouwens weer samen en hebben ook heel wat nieuwe nummers uitgebracht weer. Leuk artikel zoals altijd!

Sem.

13/06/2022, 22:03

Leuk Artikel :)

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid