Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
The Battle #38 ~ Don't Stop
Het is onmogelijk te stoppen met dansen met deze kandidaat-nummers voor de Leet Music playlist!

Lotsie

Muziek Wereld

06/06/2022, 20:15

4

3

Het is weer maandag, en net als vorige week is het dus tijd voor The Battle! In deze reeks stel ik jullie luisteraars telkens twee liedjes voor aan de hand van een weetje, waarna jullie op jullie favoriet kunnen stemmen. De inzet is niet niks: een plaatsje in de playlist voor én door de luisteraars is immers goud waard!

Benieuwd naar de kandidaten van deze week? Lees dan zeker verder.


THE CONTESTANTS

Deze week zijn we niet te stoppen, hoe kan het ook anders met twee geweldige nummers die het tegen elkaar opnemen?

 

Can’t stop the feeling - Justin Timberlake

Eurosong is dan misschien al achter de rug, terugblikken kan altijd. Tijdens een van de Eurosong finales bracht Justin Timberlake namelijk zijn monsterhit “Can’t stop the feeling”. Die monsters mag je misschien wel letterlijk nemen… Het is namelijk de soundtrack van de animatiefilm Trolls. De vrolijke vibe van de film en het nummer passen dan ook helemaal bij elkaar! Match made in heaven, wat denk jij?
 

Unstoppable - SIA

En ook SIA kan niet stoppen, en dat hoeft ook niet! SIA zingt namelijk dat ze vandaag niet te stoppen is, niets zal haar tegenhouden om haar doel te bereiken. Een mooie boodschap waar we allemaal wel wat van kunnen leren. Dankzij het grote succes van dit lied werd er later een nieuwe versie van opgenomen om te gebruiken in reclamecampagnes. Een boost voor de vele merken die haar song mochten gebruiken, maar uiteraard ook voor SIA zelf!


TIME TO VOTE

Dan kunnen we nu eindelijk gaan stemmen! Beluister de liedjes nog een keer heel grondig, en maak dan je keuze door te stemmen via onderstaande poll. Denk goed na, want het lied dat over een week de meeste stemmen heeft, belandt in de LeetMusic playlist voor én door jullie gemaakt!

Vond je dit artikel leuk? Vergeet dan zeker niet te liken en de lezers in de reacties te overtuigen waarom ze voor welk liedje moeten kiezen. Wie weet kan jij als ervaren debattant iedereen overtuigen!

Tot volgende week!

Poll: The Battle #38 ~ Don't Stop
The Battle #38 ~ Don't Stop

Can't stop the feeling
50%
Unstoppable
50%

Judy

05/01/2023, 19:20

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

.Laraa.

12/06/2022, 23:43

Ik kies voor Unstoppable van SIA.

JariBeat

06/06/2022, 21:21

Can’t stop the feeeeeling!

Sem.

06/06/2022, 20:35

Leuk Artikel :)

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid