Nu LIVE Bouke
Luisteraars
Huidig nummer
The Fashion Icon #4
Fashion Journalist Beatrice gaat iedere week op zoek naar het meest indrukwekkende en inspiratievolle outfitje van de week! Benieuwd deze week in de schijnwerpers staat? Lees snel verder!

Lusamine

Leet Weekblad

01/06/2022, 19:00

4

3


Excuses excuses! Twee weken achter elkaar ging het weer lekker mis met artikels plaatsen! Ik, als Fashion Journalist, ben erg goed in het observeren van mooie outfits, maar daarentegen ben ik een enorme digibeet! Gelukkig heeft mijn lieve collega Lotsie mij geholpen om mijn artikel over Daisy online te plaatsen! Daar wil ik haar voor bedanken door haar in deze editie in het zonnetje te zetten! Ik ben altijd al een fan geweest van Lotsie haar outfits, vandaar dat zij deze week de Fashion Icon mag uithangen!




Wie is deze Fashion Icon?
Dit is Lotsie! Lotsie is al een langere tijd een bekende voor mij! Voor Leet Music heb ik veel met haar samengewerkt. Lotsie is een lieve, zachtaardige dame die nu druk bezig met haar opleiding tot Nieuwsbeheerder binnen Leet Music. Een grote stap dus! Ze draait al twee volle jaren mee binnen Leet Music. Naast Leet Hotel, houd Lotsie zich vooral bezig met gitaar spelen, dansen en luisteren naar popmuziek (het liefste geproduceerd vanuit Korea!).


Mijn vragen aan deze Fashion Icon.
Waarom heb je juist voor deze outfit gekozen?

“Het is sinds weer lente en dat moet mijn look natuurlijk ook uitstralen! De kleurtjes zijn dan ook licht en fris wat ik zelf wel bij deze tijd van het jaar vind passen.”

Heb je ergens inspiratie voor deze outfit vandaan gehaald? Zo ja, waar?
“Niet al mijn looks zijn even realistisch, maar deze toch een beetje! Mijn haarkleur en kapsel zijn namelijk zoals mijn haar in het echt ook zit, en ook de schoenen heb ik thuis liggen. Deze look is dus gebaseerd op... mezelf”

Haal je inspiratie uit muziek voor het maken van je outfits?
"Jazeker! Vaak kijk ik naar outfits van (koreaanse, oeps!) idolen waar ik naar opkijk en kopieer ik hun kapsel/outfit om er daarna zelf iets leuks aan toe te voegen. Op welke manier kom je anders bij paarse haren terecht?"

Waar twijfelde je aan toen je deze outfit maakte?
“Ik ben altijd bang dat mijn look te kaal of juist te druk is, maar hopelijk is dat niet het geval. Met een haarband los je veel levensproblemen op!”

Wat vind je het leukste detail aan je outfit?
“Deze outfit heeft niet zo veel details... Het leukste vind ik dan toch dat mijn outfit open schouders heeft, dat heb ik nog niet eerder gedaan op Leet.”

Wat voor betekenis heeft muziek voor jou?
“Ik luister heel vaak naar muziek. Op Leet natuurlijk, maar ook wanneer ik studeer bijvoorbeeld. Voor elke situatie is er wel een goed nummer dat je vrolijk kan maken!”

Wat vind jij de leukste muziek die er op Leet Music wordt gedraaid?
“Zelf ben ik sinds 2018 al fan van Koreaanse popmuziek en ik ben heel blij dat de afgelopen jaren meer mensen die mening zijn gaan delen. De momenten dat er kpop wordt gedraaid bij LeetMusic zijn toch wel mijn favoriet!"

Ik wil Lotsie bedanken voor het beantwoorden van mijn vragen.


Hulp of inspiratie nodig?
Heb je hulp of inspiratie nodig bij het creëren van een nieuwe outfit? Dan mag je altijd een contact opnemen met Fashion Journalist Beatrice!

Aanstaande week ga ik weer op zoek naar de nieuwste fashion trends en vind ik weer een hele toffe peer met een mooie outfit!

Tot volgende week!

Kusjes
Fashion Journalist Beatrice

Judy

05/01/2023, 19:24

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Lotsie

05/06/2022, 10:23

Een artikel over mezelf... :O

.Laraa.

03/06/2022, 22:26

Leuk artikel

Sem.

01/06/2022, 21:30

Mooie Look :)

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (3)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid