Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Uit De Schaduw - Denis Coleman
Deze week zetten Denis Coleman in het zonnetje! Maar wie is hij nou? Daar kom je in deze reeks achter.

Sydney

Muziek Wereld

22/05/2022, 20:00

3

3

Ariana Grande, Taylor Swift, Justin Bieber, deze artiesten kennen we allemaal wel denk ik. Er zijn natuurlijk ook nog artiesten die al wat langer bezig zijn, maar misschien nog niet zo heel bekend zijn. En natuurlijk niet te vergeten de nieuwere artiesten, die net pas zijn begonnen. In deze reeks haal ik de nieuwere artiesten en de minder bekende artiesten “Uit de Schaduw”. Je komt meer te weten over de artiest zelf en over de nummers die ze al hebben uitgebracht. Ook mogen jullie in deze reeks een keuze maken wat jij het beste nummer vindt van de desbetreffende artiest. Ben jij ook benieuwd welke artiest we deze week in het zonnetje zetten? Lees dan zeker snel verder!

Vorige week was er helaas geen artikel van Uit de Schaduw. Dit kwam, omdat ik in London was. Ik heb daar de girlband Little Mix live gezien, met ook 2 fantastische voor programma’s. Little Mix en Since September heb ik al in het zonnetje gezet. Nu is het de beurt aan het andere voorprogramma om in het zonnetje te staan. 


Deze week zetten we Dennis Coleman in het zonnetje!


  • Denis coleman werd geboren in de Verenigde Staten. 

  • Hoewel hij in de VS werd geboren, werd hij toch verder opgevoed in de UK in London.

  • Toen hij nog maar 10 jaar jong was begon hij al met muziek schrijven. 

  • Op zijn 4e was hij dan ook al bezig met muziek. 

  • Denis Coleman is nog maar liefst 19 jaar. 

  • Hij ook het voorprogramma was bij Little Mix. Hier zag ik hem voor het eerst en ik dacht gelijk deze man verdiend het om in het zonnetje te staan!


In deze reeks bespreek ik 3 nummers van de desbetreffende artiest. Onderaan het artikel kan jij stemmen welk nummer jij het beste vindt. Beluister de nummers ook zeker via een streamingsdienst, zodat je weet waar je op stemt. Het beste nummer wordt dinsdag bekend gemaakt in dit artikel. Hou het dus zeker in de gaten!


Halogen Nights

Halogen Nights is nog niet zo’n hele oude single. Hij bracht dit begin van dit jaar uit. Dit nummer presenteert het oppervlakkig zijn van het moderne bestaan. Zelf beschrijft hij dit nummer als niets over niets. Halogen Nights werd door de zanger zelf geschreven. 

Narcissist

Narcissist is zijn nieuwste single. Hij bracht dit 2 dagen geleden uit op 20 mei. Dit nummer gaat over mensen die opzoek zijn naar dezelfde soort mensen. Hij zegt zelf “We zijn eigenlijk narcisten, we proberen onszelf te vinden in andere mensen”. Wat vinden jullie van zijn nieuwste single? 

PillowTHOUGHTS

PillowTHOUGHTS werd uitgebracht in 2021. Dit nummer is wat anders dan de andere 2 nummers. Het gaat over een gekwelde liefde. Wat dit nummer anders maakt is het refrein. Het refrein bevat namelijk een fijn geluid van de drums en wat meer gitaar. Dit past eigenlijk perfect in het refrein. Ik heb mijn favoriet voor deze week dus al gekozen.


Nu is het de beurt aan jullie! Beluister de nummers en stem op jouw favoriet. Dinsdag maak ik in dit artikel bekend wat het beste nummer is van Denis Coleman. 


Dat was Uit de Schaduw weer voor deze week. Volgende week ben ik weer terug met een nieuw artikel. Heb jij nou een artiest die het verdiend om in het zonnetje gezet te worden? Laat het zeker weten in de reacties en wie weet komt hij/zij volgende week aan bod!

 

Poll: Uit De Schaduw
Uit De Schaduw

Halogen Nights
0%
Narcissist
50%
PillowTHOUGHTS
50%

Judy

05/01/2023, 19:25

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Sem.

24/05/2022, 18:08

Leuk Artikel :)

.Laraa.

24/05/2022, 00:12

Weer wat bijgeleerd! :)

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid