Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Op weg naar Eurovision #8
In deze reeks neem ik jullie wekelijks mee richting Italië, laten we samen aftellen tot de grote finale van het Eurovision!

Kiara

Leet Weekblad

20/05/2022, 20:00

4

2

Hoeveel nachtjes slapen nog?! .. tot de grote finale van het Eurovision, dat laten wij bij LeetMusic niet zomaar voorbij gaan. Net zoals vorig jaar maken wij er een reeks over waar enkele medewerkers wekelijks deelnames beoordelen! Kan jij net als ons ook niet meer wachten? Lees dan snel ver en kom te weten wie welk land vertegenwoordigd in Italië!


Voor die mensen die afgelopen zaterdag keken naar de grote finale merkte vast wel op dat presentatrice Laura Pausini even uit beeld verdween, nu is gisteren bekend gemaakt dat ze

             positief test op COVID-19.

Tijdens de allereerste repetiedag waren er wat technische problemen, waardoor een groot deel van het podium niet werkte. Gelukkig hadden ze hier geen last van tijdens de grote finale!

De finale was zaterdag te volgen aan de hand van een livestream op Youtube! Deze heeft maar liefst 15 miljoen weergaven.

 

De finale gemist?! Geen enkel probleem want hieronder vind je de uitslag van de 66ste Eurovision finale! 

 

Een nummer moet je aanspreken en dat deed het! De afgelopen 8 weken kreeg ik wat ondersteuning van deze 4 koppige jury: Slaapkopje, Marit, Jurg3n en Sydney hartelijk dank voor al jullie beoordelingen! Maar was ik eens benieuwd welke top 5 de andere medewerkers zouden maken.

 


Zo mijn reis richting Italië zit er spijtig genoeg op! Maar wat vonden jullie nu eigenlijk van onze jury, de finale, ... zijn jullie het eens met wat hier staat? 
Laat het ons weten in de reacties, hopelijk vliegen jullie volgend jaar weer met ons mee!

Judy

05/01/2023, 19:27

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Sem.

29/05/2022, 16:01

Tot volgend jaar!

.Laraa.

24/05/2022, 00:11

Jammer dat het songfestivalseizoen er weer op zit. Bedankt voor deze mooie artikelreeks!

Lotsie

22/05/2022, 12:34

Helaas zit Eurosong er alweer op, en deze reeks dus ook :c Heel mooi gemaakt!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid