Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
The Battle #35 ~ Animals
Welk dier... ik bedoel liedje over dieren is jouw favoriet?

Lotsie

Muziek Wereld

16/05/2022, 20:15

4

2

Het is weer maandag, en net als vorige week is het dus tijd voor The Battle! In deze reeks stel ik jullie luisteraars telkens twee liedjes voor aan de hand van een weetje, waarna jullie op jullie favoriet kunnen stemmen. De inzet is niet niks: een plaatsje in de playlist voor én door de luisteraars is immers goud waard!

Benieuwd naar de kandidaten van deze week? Lees dan zeker verder.


THE CONTESTANTS

De Lammetjes Show is intussen alweer eventjes voorbij, maar te laat voor een editie over dieren is het nooit! Welke is jouw favoriet?

 

Animals ~ Martin Garrix

Deze debuutsingle van de Nederlandse producer en DJ betekende de start van een succesvolle carrière die maar blijft voortduren. In 2013 kwam het nummer van de grond dankzij de Dancesmash op Radio 538. En dat van de grond komen mag je groots zien: het nummer werd meer dan één miljard keer gestreamd en daarbovenop werd ook de beestige videoclip van het nummer in 2017 voor de miljardste keer bekeken. Hierna zou Garrix alleen maar meer hits gaan maken. Wat vind jij van dit nummer?

 

Animals ~ Maroon 5

Voor deze Amerikaanse pop rock band was het niet de eerste hit die ze scoorden. Animals is hun tiende nummer dat de top 10 haalde in de Billboard Hot 100. De videoclip is gebaseerd op de film American Psycho, die in 2000 uitkwam. Een echt horror spektakel dus! Hopelijk komt het met hun Animals toch allemaal goed op het einde!


TIME TO VOTE

Dan kunnen we nu eindelijk gaan stemmen! Beluister de liedjes nog een keer heel grondig, en maak dan je keuze door te stemmen via onderstaande poll. Denk goed na, want het lied dat over een week de meeste stemmen heeft, belandt in de LeetMusic playlist voor én door jullie gemaakt!

Vond je dit artikel leuk? Vergeet dan zeker niet te liken en de lezers in de reacties te overtuigen waarom ze voor welk liedje moeten kiezen. Wie weet kan jij als ervaren debattant iedereen overtuigen!

Tot volgende week!

Poll: The Battle #35 ~ Animals
The Battle #35 ~ Animals

Animals (Martin Garrix)
50%
Animals (Maroon 5)
50%

Judy

05/01/2023, 19:30

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Jesse

18/05/2022, 23:54

Mother f*cking animalssss!

.Laraa.

17/05/2022, 13:43

Ik kies voor de 'Animals' van Maroon 5!

Qah

17/05/2022, 13:16

Niceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid