Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Uit De Schaduw - Little Mix
Deze week zetten we een Engelse girlband in het zonnetje! Waar deze nieuwsreporter overigens ook groot fan van is.

Sydney

Muziek Wereld

08/05/2022, 20:00

5

2

Ariana Grande, Taylor Swift, Justin Bieber, deze artiesten kennen we allemaal wel denk ik. Er zijn natuurlijk ook nog artiesten die al wat langer bezig zijn, maar misschien nog niet zo heel bekend zijn. En natuurlijk niet te vergeten de nieuwere artiesten, die net pas zijn begonnen. In deze reeks haal ik de nieuwere artiesten en de minder bekende artiesten “Uit de Schaduw”. Je komt meer te weten over de artiest zelf en over de nummers die ze al hebben uitgebracht. Ook mogen jullie in deze reeks een keuze maken wat jij het beste nummer vindt van de desbetreffende artiest. Ben jij ook benieuwd welke artiest we deze week in het zonnetje zetten? Lees dan zeker snel verder!


Deze week zetten we Little Mix in het zonnetje! 


  • Deze week zet ik Little Mix in het zonnetje. Ook om toch nog een beetje in het thema te blijven van moederdag, hebben twee van de drie leden kindjes. Leigh-Anne heeft zo een tweeling en Perrie heeft een zoontje. Wist je dat in de UK moederdag niet op dezelfde dag valt als hier in Nederland? Het is echter zelfs al geweest, namelijk op 27 maart. Perrie haar zoontje heeft zelfs al een concert van haar mogen bewonderen! Hoe schattig is dat dan.

  • Little Mix bestaat uit Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock en Jade Thirwall. Voorheen waren ze met 4, maar helaas heeft Jesy Nelson de band verlaten. Ze zijn samen gekomen door de Britse X-factor. Waar ze eerst allemaal meededen als solo act. 

  • Little Mix is in de UK nu bezig aan hun Confetti tour, met als voorprogramma Since September. Voor degene die het zich nog kunnen herinneren, is hier ook een artikel van. 

  • Ze op zaterdag 14 mei hun laatste show voor nu spelen? Na de tour nemen ze namelijk een break. Deze laatste show zullen ze ook live streamen en zullen in verschillende bioscopen over heel de wereld te zien zijn!


In deze reeks bespreek ik 3 nummers van de desbetreffende artiest. Onderaan het artikel kan jij stemmen welk nummer jij het beste vindt. Beluister de nummers ook zeker via een streamingsdienst, zodat je weet waar je op stemt. Het beste nummer wordt dinsdag bekend gemaakt in dit artikel. Hou het dus zeker in de gaten!


Between Us

Between Us staat op hetzelfde genoemde album Between Us. In het nummer komen heel veel lyrics aan bod, waarin ze refereren naar hun andere nummers. Het album Between Us bevat overigens ook veel van hun beste nummers. 

Wings

Dit nummer is waar het allemaal begon. Wings is Little Mix hun eerste single. Het nummer is te vinden op hun debuutalbum DNA. Met dit nummer bereikte ze in de UK ook een nummer 1 plek! Hoe tof is dat, als eerste single zijnde. 

Power

Power is te vinden op het album Glory Days en Between Us. In het nummer Power gaat het over gender gelijkheid en vrouwenrechten. Power heeft twee versies, één daarvan is met de Britse rapper Stormzy en één daarvan is alleen met Little Mix zelf. Ik ben dus overigens ook benieuwd welke versie jullie het leukste vinden!


Nu is het de beurt aan jullie! Beluister de nummers en stem op jouw favoriet. Dinsdag maak ik in dit artikel bekend wat het beste nummer is van Little Mix.


Dat was Uit de Schaduw weer voor deze week. Volgende week ben ik weer terug met een nieuw artikel. Heb jij nou een artiest die het verdiend om in het zonnetje gezet te worden? Laat het zeker weten in de reacties en wie weet komt hij/zij volgende week aan bod!

Poll: Uit De Schaduw - Little Mix
Uit De Schaduw - Little Mix

Between Us
20%
Wings
20%
Power
60%

Judy

05/01/2023, 19:35

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Sem.

13/05/2022, 19:43

Leuk Artikel :)

.Laraa.

09/05/2022, 21:46

Weer een top groep!

Ron

08/05/2022, 21:23

eerst stemmen dan luisteren xD

Celeste

08/05/2022, 20:32

Wings was echt mijn allereerste "go-to" song, heb zelfs met de talentenjacht van mijn school met een groep vrienden op deze gedanst loll...

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid