Nu LIVE Bouke
Luisteraars
Huidig nummer
The Fashion Icon #1
Fashion Journalist Beatrice gaat iedere week op zoek naar het meest indrukwekkende en inspiratievolle outfitje van de week! Benieuwd deze week in de schijnwerpers staat? Lees snel verder!

Lusamine

Leet Weekblad

04/05/2022, 19:00

9

6


"Hey! Hey jij daar! Hoe kom je aan zo'n coole outfit!" Ik ben Fashion Journalist Beatrice en ik ga iedere week op zoek naar een inspiratievolle en indrukwekkende outfit! Zie jij mij? Dan zie ik jou en je toffe outfit ook!

Afgelopen week ben ik op pad geweest om te kijken naar het meest interessante outfitje in de kamers van Leet Music. Ik heb veel interessante outfits gezien, maar eentje trok mijn aandacht echt! Dat is de outfit van jaribeat!



Wie is deze Fashion Icon?

Jaribeat is een collega binnen Leet Music. Hij vermaakt de Leetspeler door meerdere uren in de week muziek te draaien op de radiozender van LeetMusic. Deze passie is sinds 2012 ontstaan. Jaribeat is ook wel bekend onder zijn eigen naam Jari. Deze topper is 20 jaar oud en werkt in het dagelijks leven als meubelmaker. Hij is dé allround creatieveling en houdt er enorm van om zelf mooie creaties te maken. Zeer binnenkort start deze kanjer met een eigen radioshow, genaamd 'De Grote Jaribeatshow!' Dus houdt onze socials in de gaten.


Mijn vragen aan deze Fashion Icon.
Waarom heb je juist voor deze outfit gekozen?

“Ik denk alles door. Maar bijna echt alles! Mijn outfit was ook zo’n gevalletje. Ik wilde een unieke outfit. Mensen herkennen mij direct als ze mijn outfit zien: Ja! Dit is jaribeat!”

Heb je ergens inspiratie voor deze outfit vandaan gehaald? Zo ja, waar?
“Het neusje dat ik gebruik is altijd al mijn symbolische detail aan mijn outfit. De gedachte hierachter is dat ik eigenlijk altijd last heb van hooikoorts. Daarom dat ik altijd een rood neusje toevoegde aan mijn outfits. Natuurlijk moest ik mijn outfit wat moderniseren en heb ik het aangepast naar jaribeat-blauw, hahaha!”

Haal je inspiratie uit muziek voor het maken van je outfits?
“Niet echt. Ik houd heel erg van EDM-muziek. Ik zou geen enkel idee hebben wat voor outfits daarbij passen.”

Waar twijfelde je aan toen je deze outfit maakte?
“Waar ik aan twijfelde toen ik deze outfit maakte, was of mensen mij niet plotseling smurf zouden noemen. Dit omdat de blauwe kleur in mijn outfit overheerst. Tevens is dit ook de overheersende kleur van een smurf!”

Wat vind je het leukste detail aan je outfit?
“Je raad het al. Het leukste detail aan mijn outfit vind ik echt mijn neusje in combinatie met de bandana.”

Wat voor betekenis heeft muziek voor jou?
“Het is misschien een cliché antwoord, maar muziek betekent letterlijk alles voor mij! Ik word wakker met muziek, ik werk met muziek in mijn oren en ik ga slapen met muziek. Muziek maakt emoties bij mij los wat geef enkele persoon op deze hele planeet kan.”

Wat vind jij de leukste muziek die er op Leet Music wordt gedraaid?
“EDM en pop zijn de muziekstijlen die ik het liefst luister. Natuurlijk luister ik naar heel veel andere genres als radiomaker.”

Ik wil jaribeat bedanken voor zijn medewerking aan de aftrap van deze reeks!


Hulp of inspiratie nodig?
Heb je hulp of inspiratie nodig bij het creëren van een nieuwe outfit? Dan mag je altijd een contact opnemen met Fashion Journalist Beatrice!

Aanstaande week ga ik weer op zoek naar de nieuwste fashion trends en vind ik weer een hele toffe peer met een mooie outfit!

Tot volgende week!

Kusjes
Fashion Journalist Beatrice

Judy

05/01/2023, 19:54

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Kiara

05/05/2022, 18:40

Echt een leuke reeks Amira! Kijk al uit naar meer van dit c:

Lotsie

05/05/2022, 17:39

Vanaf nu wordt mijn lievelingskleur ook jaribeat-blauw! Supertof eerste artikel :)

Nova

05/05/2022, 01:08

Leuk artikel!!! 🎉

Jesse

04/05/2022, 21:11

Top reeks alweer! En wat een lookie heeft die Jari toch ook joh.

Sydney

04/05/2022, 21:08

Wat een toffe reeks Lusamine! Ben benieuwd naar de volgende fashion icons.

JariBeat

04/05/2022, 21:02

Bedankt dat ik even met m'n look mocht shinen in je nieuwe artikel reeks, Lusamine!

.Laraa.

04/05/2022, 20:05

Fijn dat we wat meer te weten gekomen zijn over Jari zijn outfit. Typerende look waarvan we meteen weten dat het Jari is. :)

Celeste

04/05/2022, 19:33

Super leuk artikel!! :))

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (1)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid