Nu LIVE Romyy & Solardo
Luisteraars
Huidig nummer
Uit de Schaduw - Daya
Deze week zetten we Daya in het zonnetje!

Sydney

Muziek Wereld

01/05/2022, 20:00

4

3

Ariana Grande, Taylor Swift, Justin Bieber, deze artiesten kennen we allemaal wel denk ik. Er zijn natuurlijk ook nog artiesten die al wat langer bezig zijn, maar misschien nog niet zo heel bekend zijn. En natuurlijk niet te vergeten de nieuwere artiesten, die net pas zijn begonnen. In deze reeks haal ik de nieuwere artiesten en de minder bekende artiesten “Uit de Schaduw”. Je komt meer te weten over de artiest zelf en over de nummers die ze al hebben uitgebracht. Ook mogen jullie in deze reeks een keuze maken wat jij het beste nummer vindt van de desbetreffende artiest. Ben jij ook benieuwd welke artiest we deze week in het zonnetje zetten? Lees dan zeker snel verder!


Deze week zetten we Daya in het zonnetje!


  • Daya eigenlijk niet Daya heet, maar dit haar artiestennaam is? Ze is namelijk geboren als Grace Tandon in het plaatsje Pittsburgh in de Verenigde Staten. Fun fact, Daya is wel de Hindi vertaling van Grace.

  • Ondanks haar drukke schema wist Daya in 2016 wel haar school diploma te halen!

  • Ze een van de jongste zangeressen is die een nummer 1 hit scoorde? Toen ze 17 was kreeg ze met Don’t Let Me Down een nummer 1 hit. Hoe knap is dat!?

  • Niet alleen kan ze zingen, maar ze speelt ook nog eens maar liefst 5 instrumenten… Namelijk, piano, gitaar, ukulele, fluit en de saxofoon. Getalenteerd is ze dan ook zeker. 


In deze reeks bespreek ik 3 nummers van de desbetreffende artiest. Onderaan het artikel kan jij stemmen welk nummer jij het beste vindt. Beluister de nummers ook zeker via een streamingsdienst, zodat je weet waar je op stemt. Het beste nummer wordt dinsdag bekend gemaakt in dit artikel. Hou het dus zeker in de gaten!


Don’t Let Me Down

Don’t Let Me Down is een samenwerking met The Chainsmokers.Toen Don’t Let Me Down werd uitgebracht was Daya nog maar 17 jaar jong. Het nummer werd uitgebracht in 2016 en belandde in verschillende landen in de top 10. 

Hide Away

Hide Away is de debuutsingle van deze zangeres. Deze kunnen we dan ook zeker niet missen in dit rijtje. Het nummer is te vinden op haar EP en haar album Sit Still, Look Pretty. In het nummer heeft ze het over het gebrek aan normen als het gaat om het daten van een man. Ze hoopt dan namelijk op iemand die haar daadwerkelijk respecteert. 

New

Dit is het eerste nummer dat ze uit  bracht  toen ze net  bij een nieuw platenlabel zat. Ze beschrijft het nummer zelf als een nieuw begin. Zelf benoemt ze ook dat het tijdperk waarin ze dit nummer uitbracht een echte Daya zal vertegenwoordigen.


Nu is het de beurt aan jullie! Beluister de nummers en stem op jouw favoriet. Dinsdag maak ik in dit artikel bekend wat het beste nummer is van Daya .


Dat was Uit de Schaduw weer voor deze week. Volgende week ben ik weer terug met een nieuw artikel. Heb jij nou een artiest die het verdiend om in het zonnetje gezet te worden? Laat het zeker weten in de reacties en wie weet komt hij/zij volgende week aan bod!

Poll: Uit de schaduw - Daya
Uit de schaduw - Daya

Don't Let Me Down
100%
Hide Away
0%
New
0%

Judy

05/01/2023, 19:59

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Lotsie

05/05/2022, 17:41

Ik wist door de naam dat ik haar kende, en nu weet ik ook waarvan! Tof artikel weer!

.Laraa.

04/05/2022, 20:02

Waarom heb ik nog nooit van deze meid gehoord? :O Fijne artiest!

Desquit

02/05/2022, 12:30

Leuk artikel weer, ga zo door 👌

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (6)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid