Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Uit de Schaduw - MEAU
Deze week zetten we een Nederlandse artiest in de het zonnetje. Onbekend is ze misschien niet meer...

Sydney

Muziek Wereld

10/04/2022, 21:00

6

5

Ariana Grande, Taylor Swift, Justin Bieber, deze artiesten kennen we allemaal wel denk ik. Er zijn natuurlijk ook nog artiesten die al wat langer bezig zijn, maar misschien nog niet zo heel bekend zijn. En natuurlijk niet te vergeten de nieuwere artiesten, die net pas zijn begonnen. In deze reeks haal ik de nieuwere artiesten en de minder bekende artiesten “Uit de Schaduw”. Je komt meer te weten over de artiest zelf en over de nummers die ze al hebben uitgebracht. Ook mogen jullie in deze reeks een keuze maken wat jij het beste nummer vindt van de desbetreffende artiest. Ben jij ook benieuwd welke artiest we deze week in het zonnetje zetten? Lees dan zeker snel verder!


Deze week zetten we MEAU in het zonnetje!


In deze reeks bespreek ik 3 nummers van de desbetreffende artiest. Onderaan het artikel kan jij stemmen welk nummer jij het beste vindt. Beluister de nummers ook zeker via een streamingsdienst, zodat je weet waar je op stemt. Het beste nummer wordt dinsdag bekend gemaakt in dit artikel. Hou het dus zeker in de gaten!


Dat Heb Jij Gedaan

In eerste instantie zag ze in dit nummer geen single. Ze wilde het eerst niet uitbrengen, maar ze wist ook dat andere mensen de zelfde problemen misschien wel ervaren hadden. Ze besloot het nummer uiteindelijk toch uit te brengen. MEAU heeft voor dit nummer ook inspiratie op gedaan van het nummer “Happier Than Ever” van Billie Eilish. 

Als Jij Maar Bij Me Bent

Als jij maar bij me bent is een van haar nieuwste singles die ze uitbracht na haar grote hit “Dat Heb Jij Gedaan”. Het nummer noemt ze zelf ook een ode naar haar vriend. 

Kalmte 

Het nummer Kalmte is te vinden op haar debuut EP die dezelfde naam draagt, Kalmte. Deze EP heeft maar liefst 6 nummers en ook weer 6 nummers met een boodschap en een warm gevoel. Kalmte is daar dus één van.


Nu is het de beurt aan jullie! Beluister de nummers en stem op jouw favoriet. Dinsdag maak ik in dit artikel bekend wat het beste nummer is van MEAU. 


Dat was Uit de Schaduw weer voor deze week. Volgende week ben ik weer terug met een nieuw artikel. Heb jij nou een artiest die het verdiend om in het zonnetje gezet te worden? Laat het zeker weten in de reacties en wie weet komt hij/zij volgende week aan bod!

Poll: Uit de Schaduw - MEAU
Uit de Schaduw - MEAU

Dat heb jij gedaan
80%
Als jij maar bij me bent
0%
Kalmte
20%

Judy

05/01/2023, 20:30

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Lotsie

15/04/2022, 10:31

Ik kende eigenlijk alleen "dat heb jij gedaan" en dit blijft toch mijn favoriet!

virtualic

13/04/2022, 12:19

topartiest!

Celeste

10/04/2022, 21:32

Ik houd echt van Meau, ze kan zo mooi zingen. Kan niet wachten om haar live te zien :))

Marije

10/04/2022, 21:23

oehwww MEAU wat kan die mooi zingen!! ik zou niet kunnen kiezen wel nummer ik nou het mooiste vind!! ik denk dat ik voor dat heb jij gedaan ga.

.Laraa.

10/04/2022, 21:22

Wat een fijne artiest. Heb haar een paar weken geleden op de radio gehoord, top! MEAU zal nog groot worden in de muziekwereld. Welkom uit de schaduw!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid