Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
The Battle #31 ~ Physical
Welk energiek nummer om op te sporten verdient een plaatsje in de LeetMusic playlist?

Lotsie

Muziek Wereld

11/04/2022, 20:15

5

5

Het is weer maandag, en net als vorige week is het dus tijd voor The Battle! In deze reeks stel ik jullie luisteraars telkens twee liedjes voor aan de hand van een weetje, waarna jullie op jullie favoriet kunnen stemmen. De inzet is niet niks: een plaatsje in de playlist voor én door de luisteraars is immers goud waard!

Benieuwd naar de kandidaten van deze week? Lees dan zeker verder.


THE CONTESTANTS

Het is tijd om te bewegen, maar om dit met motivatie te kunnen doen is er uiteraard muziek nodig. Welk van de twee Physicals is jouw favoriet?

 

Physical ~ Olivia Newton-John

Geen John Lennon, geen Isaac Newton, wel Olivia Newton-John met haar hit “Physical”. Het nummer werd uitgebracht in 1981 en is dus een ideaal ‘80-nummer. Niet alleen nu kent het lied succes, maar ook bij uitgave al! De plaat verkocht maar liefst 2 miljoen kopieën op heel korte tijd, waarvoor het beloond werd met een platina plaat. Door dit wereldwijde succes zal het nummer later heel vaak gecoverd worden en als inspiratiebron dienen voor andere nummers.

 

Physical ~ Dua Lipa

Dit nummer is er één van! Gebaseerd op synth- en jaren ‘80-muziek bracht Dua Lipa dit lied uit op haar album Future Nostalgia in 2020. Het bevat enkele stukjes uit het nummer van Olivia Newton-John, wat de link tussen de twee duidelijk toont! Een korte tijd later bracht Lipa een extra versie van het nummer uit in samenwerking met Hwa Sa, een Koreaanse zangeres bekend als solo-artieste en lid van de groep Mamamoo. “Physical” is een nummer bomvol energie, dus wordt het dringend tijd om aan jouw fysiek te gaan werken en te sporten met deze hit op de achtergrond!


TIME TO VOTE

Dan kunnen we nu eindelijk gaan stemmen! Beluister de liedjes nog een keer heel grondig, en maak dan je keuze door te stemmen via onderstaande poll. Denk goed na, want het lied dat over een week de meeste stemmen heeft, belandt in de LeetMusic playlist voor én door jullie gemaakt!

Vond je dit artikel leuk? Vergeet dan zeker niet te liken en de lezers in de reacties te overtuigen waarom ze voor welk liedje moeten kiezen. Wie weet kan jij als ervaren debattant iedereen overtuigen!

Tot volgende week!

Poll: The Battle #31 ~ Physical
The Battle #31 ~ Physical

Physical (Olivia Newton-John)
0%
Physical (Dua Lipa)
100%

Judy

05/01/2023, 20:28

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Marije

21/04/2022, 21:42

Physical (Dua Lipa)!!

JariBeat

13/04/2022, 13:21

Ik kies voor Dua Lipa! Ik vind haar zo’n leuke artieste! Het verhaal achter haar carrière, hoe hard ze ervoor gewerkt heeft is echt mooi! Binnenkort stopt Dua Lipa hier ook in België en ga ik samen met een vriend naar d’r concert. Kan niet wachten!

virtualic

13/04/2022, 12:18

ik kies natuurlijk voor de 80s plaat want de 80s waren gewoon de gouden jaren xo

.Laraa.

12/04/2022, 22:27

Ik kies voor de Physical van Dua Lipa.

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid