Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Het tofste event van het jaar!
Tot de grote eindejaarsloterij!

Willie

LeetMusic

0

0

Het beste en tevens laatste event van het jaar loopt alweer op z'n einde, de kerstballenactie van LeetFM. We kunnen zeggen dat het jaar wel echt voorbij is gevlogen. Om 2017 helemaal perfect af te sluiten, organiseert LeetFM de grote eindejaarsloterij van de kerstballenactie. Dit belooft hét hoogtepunt van het jaar te worden en daarom heb ik (ItsMandy), een interview geregeld met de bedenker en organisator van dit jaarlijkse LeetFM evenement. 


Hallo Sytecje,
Leuk dat ik jou eventjes een paar vraagjes mag stellen. Hoe gaat het?

Nou het gaat met mij best wel goed. Ik geniet van mijn kopje koffie op het moment. Als je vraagt hoe het met de kerstballenactie gaat dan zeg ik dat het uitstekend gaat. Ben helemaal klaar voor de uitreiking van de grootste prijzenpot van het jaar.

Top, wat goed om te horen! Kerstballenactie? Wat is dat ook alweer?
Het is een actie die dit jaar voor de tweede keer van start is gegaan. Van 1 tot 29 december kun je bij LeetFM een unieke, blauwe LFM-Kerstbal winnen! Er zit zelfs een muts op! De LeetFM kerstballen worden door de DJ's van onze radio dagelijks weggegeven tussen 19:00 en 21:00 en na kerst kun je ze zelfs winnen tussen 15:00 en 21:00. Alle Leet's die in deze maand een kerstbal hebben weten te bemachtigen zijn verzekerd van deelname bij de grote eindejaarsloterij op 30 december.

Hartstikke sexy natuurlijk. Ik heb begrepen dat de pot maar blijft groeien!? Wat is de huidige stand?
*Hele diepe zucht* Veel te veel belcredits.. maar ook SS!! Ik kan er natuurlijk nog niks over zeggen, de mensen die dit evenement vorig jaar hebben gevolgd weten dat de prijzenpot enorm kan oplopen. Dus ik kan enkel verzekeren dat het groots gaat worden.

Veel te veel? Door wie zou dat nou komen.. Maar wat nou als je nog geen kerstbal hebt. Kan je dan nu nog een kerstbal winnen?
Zeker! Houd het rooster gewoon goed in de gaten, want een aantal deejays kunnen nog kerstballen weggeven. Je kan kans maken op een kerstbal door mee te doen aan de georganiseerde competities door die DJ's waarbij duidelijk vermeld is dat je een kerstbal kunt winnen. Je moet alleen wel snel zijn, want deze actie is bijna afgelopen.

Er komt een grote loterij, wat kunnen de mensen verwachten?
Zaterdag van 19:00 tot 21:00 zal ik te horen zijn op LeetFM en dan vindt ook de loterij plaats. Het is erg simpel wat je kan verwachten, namelijk: muziek en prijzen (héél veel prijzen). Tijdens de bekendmaking van de winnaars van de kerstballenactie loterij worden random tien namen getrokken van kerstbalwinnaars die prijzen uit de grote prijzenpot hebben gewonnen. Heb je geen kerstbal gewonnen? Dan is het nog altijd verstandig om aanwezig te zijn, want er gaan naast de mega jackpot nog heel veel andere leuke en grote prijzen uit dus doe vooral mee met de competities.

Toe maar hoor! Heb je er zin in?
Ja ik heb er ontzettend veel zin in. Vorig jaar was de kerstballen actie een heel groot succes en ook nu heeft het zijn populariteit gehaald en de Leets vinden het erg leuk!
Dus ehh... volgend jaar weer?

Nou, top om te horen. Dit was cool he?
Vond je? Grapje! Ik vond van wel.
 

Mocht je nou nog niet overtuigd zijn om te komen, dan kan ik nog maar een ding zeggen: het wordt heel erg gaaf en het is zeker de moeite waard om er bij te zijn! Wil jij nou weten wie tot toe toe een kerstbal gewonnen heeft, en wil je nog alle informatie over het evenement teruglezen? Kijk dan vooral even hier.

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid