Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Uit de Schaduw - Remme
Deze week zetten we iemand in het zonnetje die al iets bekender is!

Sydney

Muziek Wereld

27/03/2022, 20:00

4

4

Ariana Grande, Taylor Swift, Justin Bieber, deze artiesten kennen we allemaal wel denk ik. Er zijn natuurlijk ook nog artiesten die al wat langer bezig zijn, maar misschien nog niet zo heel bekend zijn. En natuurlijk niet te vergeten de nieuwere artiesten, die net pas zijn begonnen. In deze reeks haal ik de nieuwere artiesten en de minder bekende artiesten “Uit de Schaduw”. Je komt meer te weten over de artiest zelf en over de nummers die ze al hebben uitgebracht. Ook mogen jullie in deze reeks een keuze maken wat jij het beste nummer vindt van de desbetreffende artiest. Ben jij ook benieuwd welke artiest we deze week in het zonnetje zetten? Lees dan zeker snel verder!


Deze week zetten we Remme in het zonnetje!


  • Onbekend is hij misschien niet meer, maar toch zetten we hem deze week in het zonnetje. 

  • Remme dit jaar te zien is op PinkPop? Hij is hier te zien op zaterdag 18 juni. 

  • Niet alleen is hij singer-song writer, maar hij speelt ook nog eens gitaar en piano. 

  • Hij zelfs te zien was op een billboard op Times Square in NewYork? Hoe vet is dat. Mogen we hem dan nog wel uit de schaduw halen? Ja dat mag gewoon hoor.


In deze reeks bespreek ik 3 nummers van de desbetreffende artiest. Onderaan het artikel kan jij stemmen welk nummer jij het beste vindt. Beluister de nummers ook zeker via een streamingsdienst, zodat je weet waar je op stemt. Het beste nummer wordt dinsdag bekend gemaakt in dit artikel. Hou het dus zeker in de gaten!


The Moment

The Moment bracht hij in 2021 uit. Dit deed die rond de periode dat het EK voetbal weer van start ging, maar waarom? Dit nummer deed hem herinneren aan de vele keren dat hij naar een voetbalstadion ging. Klinkt logisch toch?

2 become 1

2 become 1 bracht hij vorig jaar uit. Het gaat over 2 personen die samenkomen tot 1. Het is een vrolijk nummer en geeft je een goed gevoel. Voor de videoclip is hij helemaal naar Portugal gereisd. 

Half a World Away

Half a World Away is in samenwerking met Clara Mae (Zweedse zangeres). Iemand die zo dicht bij je staat, voelt ineens veel verder weg te zijn, daar gaat dit nummer over. Clara Mae hoopt zelfs ook dat ze dit nummer ooit samen live kunnen gaan zingen. 


Nu is het de beurt aan jullie! Beluister de nummers en stem op jouw favoriet. Dinsdag maak ik in dit artikel bekend wat het beste nummer is van Remme. 


Dat was Uit de Schaduw weer voor deze week. Volgende week ben ik weer terug met een nieuw artikel. Heb jij nou een artiest die het verdiend om in het zonnetje gezet te worden? Laat het zeker weten in de reacties en wie weet komt hij/zij volgende week aan bod!

Poll: Uit de Schaduw - Remme
Uit de Schaduw - Remme

The Moment
50%
2 Become 1
0%
Half a World Away
50%

Judy

05/01/2023, 20:47

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Marije

28/03/2022, 21:16

Fijn om kennis te maken met een nieuwe zanger!

Sem.

28/03/2022, 20:53

Leuk Artikel :)

.Laraa.

27/03/2022, 21:54

Fijn om weer kennis te maken met een nieuwe zanger!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid