Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Uit de Schaduw - Since September
Deze week zetten we Since September in het zonnetje!

Sydney

Muziek Wereld

20/03/2022, 20:00

4

1

Ariana Grande, Taylor Swift, Justin Bieber, deze artiesten kennen we allemaal wel denk ik. Er zijn natuurlijk ook nog artiesten die al wat langer bezig zijn, maar misschien nog niet zo heel bekend zijn. En natuurlijk niet te vergeten de nieuwere artiesten, die net pas zijn begonnen. In deze reeks haal ik de nieuwere artiesten en de minder bekende artiesten “Uit de Schaduw”. Je komt meer te weten over de artiest zelf en over de nummers die ze al hebben uitgebracht. Ook mogen jullie in deze reeks een keuze maken wat jij het beste nummer vindt van de desbetreffende artiest. Ben jij ook benieuwd welke artiest we deze week in het zonnetje zetten? Lees dan zeker snel verder!


Deze week zetten we Since September in het zonnetje! 


  • Since September bestaat uit de leden Jacob Fowler, Harry Holles, Patrick Ralphson en Matthew Nolan. 
  • De band ontstaan is tijdens een zangwedstrijd? Ze deden allemaal individueel mee aan Little Mix: The search. Ze kregen de kans om gekozen te worden voor de vocal en instrument band. Uiteindelijk werden zij vieren gekozen en gingen ze door naar de volgende ronde, battle of the bands. 
  • Ze Little Mix: The search hebben gewonnen? Als winnaar zijn ze daarom ook het voorprogramma tijdens de Confetti Tour van Little Mix. 

In deze reeks bespreek ik 3 nummers van de desbetreffende artiest. Onderaan het artikel kan jij stemmen welk nummer jij het beste vindt. Beluister de nummers ook zeker via een streamingsdienst, zodat je weet waar je op stemt. Het beste nummer wordt dinsdag bekend gemaakt in dit artikel. Hou het dus zeker in de gaten!


Let You Go 

Let You Go is de eerste single die de band uitbracht. Op Youtube brachten ze ook een aantal covers uit, maar dit was hun eerste originele single. Let You Go gaat over een break-up en wanneer de ander iemand anders heeft, realiseer je hoe erg je die persoon mist. Van dit nummer werd er ook nog een remix uitgebracht. 

11:11

11:11 is de tweede single die ze uitbrachten. Een paar dagen voor de release van dit nummer plaatste ze twee kleine voorproefjes op hun social media. 

All The Broken Hearts

En dan... tot nu toe het laatste nummer dat ze uitbrachten vorig jaar, namelijk All The Broken Hearts. Dit nummer hebben ze ook gezongen tijdens "The Empty Seats Tour". Deze tour is ter voorbereiding voor hun als voorprogramma tijdens de "Confetti Tour". 


Nu is het de beurt aan jullie! Beluister de nummers en stem op jouw favoriet. Dinsdag maak ik in dit artikel bekend wat het beste nummer is van Since September.


Dat was Uit de Schaduw weer voor deze week. Volgende week ben ik weer terug met een nieuw artikel. Heb jij nou een artiest die het verdiend om in het zonnetje gezet te worden? Laat het zeker weten in de reacties en wie weet komt hij/zij volgende week aan bod!

Poll: Uit de Schaduw - Since September
Uit de Schaduw - Since September

Let You Go
50%
11:11
25%
All The Broken Hearts
25%

Judy

05/01/2023, 20:51

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Marije

28/03/2022, 21:18

leuk om kennis te maken met weer een nieuwe artiest!!

.Laraa.

22/03/2022, 12:03

Wat een bijzondere naam voor een band. :)

Sem.

20/03/2022, 20:53

Leuk Artikel :)

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid