Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Uit de Schaduw - Bon Iver
Deze week zetten we Bon Iver in het zonnetje. Ben jij benieuwd? Lees dan zeker dit artikel!

Sydney

Muziek Wereld

13/03/2022, 20:00

4

2

Ariana Grande, Taylor Swift, Justin Bieber, deze artiesten kennen we allemaal wel denk ik. Er zijn natuurlijk ook nog artiesten die al wat langer bezig zijn, maar misschien nog niet zo heel bekend zijn. En natuurlijk niet te vergeten de nieuwere artiesten, die net pas zijn begonnen. In deze reeks haal ik de nieuwere artiesten en de minder bekende artiesten “Uit de Schaduw”. Je komt meer te weten over de artiest zelf en over de nummers die ze al hebben uitgebracht. Ook mogen jullie in deze reeks een keuze maken wat jij het beste nummer vindt van de desbetreffende artiest. Ben jij ook benieuwd welke artiest we deze week in het zonnetje zetten? Lees dan zeker snel verder!


Deze week zetten we Bon Iver in het zonnetje!


  • Een indiefolkband is bestaande uit Justin Vernon, Michael Noyce, Matthew MacCaughan en Sean Carey. 

  • De band op 2 november 2022 te zien is in de Ziggo Dome? Ook nog eens voor het eerst! 

  • De naam van de band komt van het franse “Bon Hiver”, wat betekent goede winter. 

  • For Emma, Forever Ago het debuutalbum is van Bon Iver? 

  • Bon Iver in 2012 de grammy award gewonnen heeft voor beste nieuwe artiest en beste alternatieve album. 


In deze reeks bespreek ik 3 nummers van de desbetreffende artiest. Onderaan het artikel kan jij stemmen welk nummer jij het beste vindt. Beluister de nummers ook zeker via een streamingsdienst, zodat je weet waar je op stemt. Het beste nummer wordt dinsdag bekend gemaakt in dit artikel. Hou het dus zeker in de gaten!


Skinny Love

Skinny Love is de eerste single van het album “For Emma, Forever Ago. Skinny love gaat over een liefde die gefaald is. Dit nummer werd geschreven door Justin Vernon. 

We 

Ook We werd geschreven door Justin Vernon. Dit nummer is te vinden op hun album i,i. Het album werd uitgebracht in 2019. 

Holocene

Holocene gaat erover dat je je eigen leven groter ziet, dan dat in werkelijkheid is. Het idee dat je leven een tijdperk is, maar er is natuurlijk veel meer dan dat. 


Nu is het de beurt aan jullie! Beluister de nummers en stem op jouw favoriet. Dinsdag maak ik in dit artikel bekend wat het beste nummer is van Bon Iver. 


Dat was Uit de Schaduw weer voor deze week. Volgende week ben ik weer terug met een nieuw artikel. Heb jij nou een artiest die het verdiend om in het zonnetje gezet te worden? Laat het zeker weten in de reacties en wie weet komt hij/zij volgende week aan bod!

Poll: Uit de Schaduw - Bon Iver
Uit de Schaduw - Bon Iver

Skinny Love
75%
We
0%
Holocene
25%

Judy

05/01/2023, 20:57

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Marije

18/03/2022, 21:09

Oehhhh we kennen weer een nieuwe band!! fijn om kennis te maken!!

.Laraa.

15/03/2022, 12:47

Fijn om kennis te maken met deze band!

Sem.

13/03/2022, 22:44

Leuk Artikel :)

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid