Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
De Top 2000: Wat valt op?
Elk jaar is hij er weer; De Top 2000! Maar wat valt er op aan de lijst van dit jaar? Lees snel verder voor meer informatie!

Willie

Muziek Wereld

0

0

Zoals elk jaar is in de meeste gezinnen de jaarlijkse traditie van kerst; eten. Maar voor vele gezinnen betekent kerst ook de Top 2000! Eerder is er al een artikel over de Top 2000 verschenen, maar toen was alleen de top 10 nog maar bekend. Sinds een aantal dagen is de gehele lijst bekend en ga ik met jullie de opvallende dingen doornemen.

 

Welke artiesten vallen op?

Ed Sheeran is zeker een man die wij niet kunnen vergeten in deze lijst, met 11 noteringen! Waaronder zijn hits: Galway Girl, Sing en Shape Of You. Persoonlijk heeft hij dit zeker wel verdiend aangezien hij wel één van de beste artiesten is op dit moment.

Ook onze eigen Guus Meeuwis doet het niet slecht met 7 noteringen in deze lijst, wel valt mij op dat al zijn nummers die erin staan ten opzichte van vorig jaar zijn gedaald.

Coldplay een artiest van nu en valt heel erg op in de lijst met ja zet je schrap 25 noteringen!!! Maar als jullie denken dat dit al veel is kijk dan eens eventjes naar The Beatles die hebben maar liefst 37 noteringen mogen ontvangen in deze lijst.

 

Welk stemgedrag valt op?

Ook valt het stemgedrag qua leeftijdscategorie heel erg op, zoals jullie natuurlijk al wisten is dat Queen met Bohemian Rhapsody voor het 15e jaar op nummer 1 staat. Elke leeftijdscategorie heeft dit nummer vrij hoog staan. Namelijk;

  • 10-20 jaar: nummer 1.
  • 20-30 jaar: nummer 2.
  • 30-40 jaar: nummer 2.
  • 40-50 jaar: nummer 2.
  • 50-60 jaar: nummer 1
  • 60-70 jaar: nummer 4
  • 70-80 jaar: nummer 2

 

En wat erg grappig is, is dat de 10 tot 20 jarigen aan het stemgedrag laten zien dat ze een vrij volwassen muziek smaak hebben, wie had dat nou gedacht? Nee pap en mam wij houden niet alleen maar van Lil Kleine en Ronnie Flex maar ook Queen kunnen wij waarderen!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid