Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Uit de Schaduw - The 1975
In deze reeks zetten we een onbekendere artiest in het zonnetje!

Sydney

Muziek Wereld

24/02/2022, 20:00

2

4

Ariana Grande, Taylor Swift, Justin Bieber, deze artiesten kennen we allemaal wel denk ik. Er zijn natuurlijk ook nog artiesten die al wat langer bezig zijn, maar misschien nog niet zo heel bekend zijn. En natuurlijk niet te vergeten de nieuwere artiesten, die net pas zijn begonnen. In deze reeks haal ik de nieuwere artiesten en de minder bekende artiesten “Uit de Schaduw”. Je komt meer te weten over de artiest zelf en over de nummers die ze al hebben uitgebracht. Ook mogen jullie in deze reeks een keuze maken wat jij het beste nummer vindt van de desbetreffende artiest. Ben jij ook benieuwd welke artiest we deze week in het zonnetje zetten? Lees dan zeker snel verder!


Deze week zetten we The 1975 in het zonnetje! 


  • De vier bandleden elkaar hebben leren kennen op High School?

  • De band hun eigen label is gestart? Het valt onder de naam “Dirty Hit”.

  • Is ontstaan in Manchester? 

  • Matthew Healy de leadzanger is? 


In deze reeks bespreek ik 4 nummers van de desbetreffende artiest. Onderaan het artikel kan jij stemmen welk nummer jij het beste vindt. Beluister de nummers ook zeker via een streamingsdienst, zodat je weet waar je op stemt. Het beste nummer wordt dinsdag bekend gemaakt in dit artikel. Hou het dus zeker in de gaten!


The City

The City is te vinden op hun debuutalbum “The 1975”. Deze is origineel eerst uitgebracht op hun EP Facedown. 

Be My Mistake

Be My Mistake is te vinden op het album “ A Brief Inquiry Into Online Relationships. Volgens leadzanger Matt Healy gaat het nummer over schuldgevoel. Verder gaat het ook over realisatie van het maken van een fout. 

Robbers

Robbers is te vinden op het album “The 1975”. Het nummer gaat over een slechte relatie. Twee geliefden geven elkaar eigenlijk niet de kans om verder te gaan zonder elkaar en gelukkiger te worden. 

Inside Your Mind 

Inside Your Mind is op hetzelfde album te vinden als Be My Mistake. Matty Healy zegt zelf dat dit nummer gaat over, dat je zo graag wilt weten wat er in iemand zijn hoofd omgaat, dat je het eruit wilt slaan. 


Vorige week haalde we The 1975 uit de schaduw. Jullie konden kiezen wat het beste nummer van deze artiest is. Dat is geworden Be My Mistake! Wil je dit nummer nou vaker horen? Vraag het dan zeker aan tijdens een uurtje van een van de DJ's. 


Dat was Uit de Schaduw weer voor deze week. Volgende week ben ik weer terug met een nieuw artikel. Heb jij nou een artiest die het verdiend om in het zonnetje gezet te worden? Laat het zeker weten in de reacties en wie weet komt hij/zij volgende week aan bod!

 

Poll: Uit De Schaduw - The 1975
Uit De Schaduw - The 1975

The City
0%
Be My Mistake
75%
Robbers
25%
Inside Your Mind
0%

Judy

05/01/2023, 21:18

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

.Laraa.

24/02/2022, 22:49

Ik kies voor Be My Mistake!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (2)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid